Brand: Inny
TKG-463-ALB

Boxa portabila wireless cu bluetooth, fm, usb, slot micro sd, aux + microfon incorporat si led, culoare alb

43.00 lei

+
Boxa Portabila Wireless cu Bluetooth, FM, USB, Slot Micro SD, AUX + microfon incorporat si LED, culoare Alb
Boxa Portabila Wireless cu Bluetooth, FM, USB, Slot Micro SD, AUX + microfon incorporat si LED, culoare Alb

Difuzor conceput pentru a reda sunete / muzică de pe mp3, tabletă, laptop, ipad, telefon sau alte dispozitive echipate cu functia bluetooth. Domeniul wireless este de aproximativ 10 metri în aer liber. Difuzorul are de asemenea un microfon încorporat, ceea ce înseamnă că poate acționa ca un difuzor . În absența dispozitivului BLUETOOTH , putem folosi conexiunea prin portul AUX și conectorul USB standard sau pur și simplu să folosim o cartelă microSD cu melodii salvate.
Difuzorul are o baterie încorporată Li-Ion, care se încărcă prin portul USB - timpul de funcționare a bateriei este de aproximativ 5 ore (în funcție de utilizare).

Experiență sonoră și vizuală neobișnuită cu efecte programabile de iluminare cu LED-uri care vibrează la muzică, oriunde și ori de câte ori doriți, datorită bateriei încorporate și tehnologiei Bluetooth. Este minunat să putem reda muzică oriunde vrem. Acest tip de combinație de sunet și lumină revigorează simțurile de auz și vedere, făcând posibilă redescoperirea muzicii preferate și gustul ei mai profund.

Caracteristicile produsului:
-Sunetul clar si curat furnizat de difuzorul de înaltă calitate și portul încorporat de bass-reflex, va umple întreaga cameră cu un sunet minunat.
-Tehnologia BluetoothA® încorporată permite redarea în flux fără fir a melodiilor de pe dispozitive mobile BluetoothA®.
-Bateria reîncărcabilă oferă cel puțin 5 ore redare sunet / muzica.
-Configurație simplă, conectare ușoară și control integral.

Setul contine:
-1 x difuzor BLUETOOTH wireless
-1 x cablu USB
-1 x ambalaj elegant al companiei - excelent pentru un cadou.

Specificații:
-Culoare : Alb.
-Dimensiunile difuzorului: 60mm x 60mm x 50mm.
-Material: aluminiu.
-Baterie: Li-Ion / 520mAh.
-Tip: Stereo wireless .
-Bluetooth: v3.0.
-Timp de funcționare: +/- 5h.
-Putere de ieșire: 3W.
-Raportul semnal / zgomot: S / N: a‰¥ 95dB.
-Răspunsul de frecvență: 280Hz - 16kHz .
-Diametru difuzor: 45 mm / magnet intern.
-Incarcator incorporat.
-Intervalul dispozitivului: până la 10 m.
-Alimentare din rețea și baterii.
-Slot pentru card micro SD.
-Port USB.
-Intrare AUX.
-Radio FM.
-Design compact și portabil.

Producator:InnyCod:TKG2-463-alb

Poti comanda online produsul Boxa Portabila Wireless cu Bluetooth, FM, USB, Slot Micro SD, AUX + microfon incorporat si LED, culoare Alb la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Boxa portabila wireless cu bluetooth, fm, usb, slot micro sd, aux + microfon incorporat si led, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Boxa portabila wireless cu bluetooth, fm, usb, slot micro sd, aux + microfon incorporat si led, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Boxa portabila wireless cu bluetooth, fm, usb, slot micro sd, aux + microfon incorporat si led, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-463-ALB nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Boxa portabila wireless cu bluetooth, fm, usb, slot micro sd, aux + microfon incorporat si led, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-463-ALB atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Boxa portabila wireless cu bluetooth, fm, usb, slot micro sd, aux + microfon incorporat si led, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Boxa portabila wireless cu bluetooth, fm, usb, slot micro sd, aux + microfon incorporat si led, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Boxa portabila wireless cu bluetooth, fm, usb, slot micro sd, aux + microfon incorporat si led, culoare alb

Comanda cu incredere