Brand: Inny
TKG-447-ALB

Boxa portabila wireless cu bluetooth, fm, usb, slot micro sd, aux + microfon incorporat, iluminare led si afisaj lcd, culoare alb

107.00 lei

+
Boxa Portabila Wireless cu Bluetooth, FM, USB, Slot Micro SD, AUX + microfon incorporat, iluminare LED si afisaj LCD, culoare Alb
Boxa Portabila Wireless cu Bluetooth, FM, USB, Slot Micro SD, AUX + microfon incorporat, iluminare LED si afisaj LCD, culoare Alb

Un difuzor conceput pentru a reda sunete / muzică de pe mp3, tabletă, laptop, ipad, telefon sau alte dispozitive echipate cu bluetooth. Domeniul wireless este de aproximativ 10 metri în aer liber.

Difuzorul are, de asemenea, o lanternă cu LED - uri încorporata și un microfon, ceea ce înseamnă că acesta poate acționa ca un difuzor, are proiectoare cu LED-uri și efecte de iluminare (puteți dezactiva manual pe panoului difuzorului). Dacă nu există tehnologie BLUETOOTH în dispozitivul dvs., puteți utiliza conexiunea prin portul AUX și conectorul miniJack standard de 3,5 mm sau pur și simplu utilizați o cartelă microSD cu melodii salvate.

Difuzorul are un baterie incorporata, baterie Li-Ion, care se încărca prin intermediul portului USB - timp de lucru pe o baterie complet incarcata este de aproximativ 10h.

Experiență sonoră și vizuală neobișnuită cu efecte programabile de iluminare cu LED-uri care vibrează la muzică, oriunde și ori de câte ori doriți, datorită bateriei încorporate și tehnologiei Bluetooth. Este minunat să putem reda muzică oriunde vrem. Acest tip de combinație de sunet și lumină revigorează simțurile de auz și vedere, făcând posibilă redescoperirea muzicii preferate și gustul ei mai profund.

Caracteristicile produsului:
-Sunetul clar si curat furnizat de difuzorul de înaltă calitate și portul încorporat de bass-reflex, va umple întreaga cameră cu un sunet minunat.
-O experiență audio și vizuală excelentă, cu efecte programabile cu LED-uri, care pulsează ritmul muzicii dvs. oriunde și ori de câte ori doriți.
-Tehnologia BluetoothA® încorporată permite redarea în flux fără fir a melodiilor de pe dispozitive mobile BluetoothA®.
-Bateria reîncărcabilă oferă cel puțin 10 ore redare sunet / muzica.
-Configurație simplă, conectare ușoară și control integral.

Setul contine:
-1 x difuzor wireless Pulse + BLUETOOTH
-1 x cablu USB
-Cablu audio de 1 x 3,5 mm
-1 x ambalaj elegant al companiei - excelent pentru un cadou.

Specificații:
-Culoare : Alb.
-Dimensiunile difuzorului: 182mm x 79mm
-Greutate 530 g
-Material: aluminiu și ABS plastic - rezistent la șocuri
-Acumulator: Li-Ion
-Capacitate: 4000 mAh
-Tip: Stereo wireless
-Afișaj: ecran LCD
-Difuzor Plug-and-play
-Boxe: 2 x 1,5 "(40mm)
-Puterea amplificatorului: 2 x 6W = 12 W, 86dB
-Interval frecvență: 105Hz - 20kHz
-Raportul este de 80 dB la o putere de 7 W .
-Intervalul de frecvențe Bluetooth: 2.402 - 2.480GHz.
-Incarcator incorporat.
-Difuzor Gama PULSE.
-Alimentare din rețea și baterii .
-Slot pentru card micro SD.
-Port USB.
-Port MicroUSB.
-Intrare jack 3,5 mm / AUX.
-Radio FM.

Producator:InnyCod:TKG2-447-alb

Poti comanda online produsul Boxa Portabila Wireless cu Bluetooth, FM, USB, Slot Micro SD, AUX + microfon incorporat, iluminare LED si afisaj LCD, culoare Alb la pretul de 107lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Boxa portabila wireless cu bluetooth, fm, usb, slot micro sd, aux + microfon incorporat, iluminare led si afisaj lcd, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Boxa portabila wireless cu bluetooth, fm, usb, slot micro sd, aux + microfon incorporat, iluminare led si afisaj lcd, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 107.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Boxa portabila wireless cu bluetooth, fm, usb, slot micro sd, aux + microfon incorporat, iluminare led si afisaj lcd, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 107.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 107.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-447-ALB nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Boxa portabila wireless cu bluetooth, fm, usb, slot micro sd, aux + microfon incorporat, iluminare led si afisaj lcd, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-447-ALB atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Boxa portabila wireless cu bluetooth, fm, usb, slot micro sd, aux + microfon incorporat, iluminare led si afisaj lcd, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Boxa portabila wireless cu bluetooth, fm, usb, slot micro sd, aux + microfon incorporat, iluminare led si afisaj lcd, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Boxa portabila wireless cu bluetooth, fm, usb, slot micro sd, aux + microfon incorporat, iluminare led si afisaj lcd, culoare alb

Comanda cu incredere