Brand: Inny
TKG-805-ALBASTRU

Boxa portabila wireless bluetooth cu port usb si slot card sd, charge 2+, rezistenta la apa, culoare albastru

166.00 lei

+
Boxa portabila wireless bluetooth cu port USB si slot card SD, Charge 2+, rezistenta la apa, Culoare Albastru
Boxa portabila wireless bluetooth cu port USB si slot card SD, Charge 2+, rezistenta la apa, Culoare Albastru

Flux fara fir de la tableta sau smartphone-ul dumneavoastra avand un sunet de inalta calitate.
Baterie reincarcabila de 6000 mAH Li-ion care suporta pana la 12 ore de redare.
Preia apeluri de la difuzor doar cu o atingere a unui buton, sunet clar, cristalin datorita functiei de eliminare al zgomotului si al ecoului.
Muzica nu a mai fost niciodata asa sociala, conectati pana la 3 surse de muzica la acelasi Charge 2+ si veti asculta melodiile preferate ale tuturor.
Protectie impotriva picaturilor de apa sau scurgeri accidentale, puteti chiar curata boxa cu apa de la robinet, doar sa nu-l scufundati in apa.
Cablu audio de 3.5mm integrat. Nu va faceti griji daca nu mai exista un device cu Bluetooth, conectati cablu audio la orice dispozitiv si astfel va puteti bucura de muzica.

Setul include:
-1 x difuzor fără fir CHARGE 2+
-1 x cablu USB
-Cablu audio de 1 x 3.5 mm
-1 x ambalaj elegant al companiei - excelent pentru un cadou.

Specificații:
-Culoare : Albastru.
-Dimensiunile difuzorului: 184mm x 79mm
-Greutate 540 g
-Material: aluminiu și ABS plastic - rezistent la șocuri.
-Acumulator: Li-Ion
-Capacitate: 6000mAh
-Tip: Stereo wireless
-Difuzor Plug-and-play
-Boxe: 2 x 1,5 "(40mm)
-Puterea amplificatorului: 2 x 3W, 80db
-Intervalul de frecvențe Bluetooth: 2.402 - 2.480GHz
-Tipul de transmisie de sunet: fără fir
-Sistem de sunet: Stereo
-Cale de semnal cu procesor digital
-Alimentare din rețea și baterii
-Slot pentru card micro SD
-Port USB
-Micro port USB
-Intrare jack 3,5 mm / AUX
-Design compact și portabil

Producator:InnyCod:TKG2-805-albastru

Poti comanda online produsul Boxa portabila wireless bluetooth cu port USB si slot card SD, Charge 2+, rezistenta la apa, Culoare Albastru la pretul de 166lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Boxa portabila wireless bluetooth cu port usb si slot card sd, charge 2+, rezistenta la apa, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Boxa portabila wireless bluetooth cu port usb si slot card sd, charge 2+, rezistenta la apa, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 166.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Boxa portabila wireless bluetooth cu port usb si slot card sd, charge 2+, rezistenta la apa, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 166.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 166.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-805-ALBASTRU nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Boxa portabila wireless bluetooth cu port usb si slot card sd, charge 2+, rezistenta la apa, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-805-ALBASTRU atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Boxa portabila wireless bluetooth cu port usb si slot card sd, charge 2+, rezistenta la apa, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Boxa portabila wireless bluetooth cu port usb si slot card sd, charge 2+, rezistenta la apa, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Boxa portabila wireless bluetooth cu port usb si slot card sd, charge 2+, rezistenta la apa, culoare albastru

Comanda cu incredere