Brand: Blow
BLW-30-337

Boxa portabila wireless bluetooth blow cu usb, card sd, aux jack si radio fm, putere 20w, culoare negru

107.00 lei

+
Boxa Portabila Wireless Bluetooth Blow cu USB, Card SD, AUX Jack si Radio FM, Putere 20W, Culoare Negru
Boxa Portabila Wireless Bluetooth Blow cu USB, Card SD, AUX Jack si Radio FM, Putere 20W, Culoare Negru

Specificații:
-Bluetooth: incorporat, V 3.0.
-Putere de ieșire: 2 x 10W.
-Interval de frecvență: 100Hz - 20KHz.
-Gama Bluetooth: 10m.
-Slot pentru card de memorie: maxim 32 GB.
-Intrare Jack: 3,5 mm.
-Curent de încărcare: DC 5V, 500mA.
-Acumulator incorporat: 2000 mAh.
-Timp de încărcare: 3-4 ore.
-Timp de redare: până la 3-4 ore .
-Radio FM.

Producator:BlowCod:BLW5-30-337

Poti comanda online produsul Boxa Portabila Wireless Bluetooth Blow cu USB, Card SD, AUX Jack si Radio FM, Putere 20W, Culoare Negru la pretul de 107lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Boxa portabila wireless bluetooth blow cu usb, card sd, aux jack si radio fm, putere 20w, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Boxa portabila wireless bluetooth blow cu usb, card sd, aux jack si radio fm, putere 20w, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 107.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Boxa portabila wireless bluetooth blow cu usb, card sd, aux jack si radio fm, putere 20w, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 107.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 107.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-30-337 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Boxa portabila wireless bluetooth blow cu usb, card sd, aux jack si radio fm, putere 20w, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-30-337 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Boxa portabila wireless bluetooth blow cu usb, card sd, aux jack si radio fm, putere 20w, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Boxa portabila wireless bluetooth blow cu usb, card sd, aux jack si radio fm, putere 20w, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Boxa portabila wireless bluetooth blow cu usb, card sd, aux jack si radio fm, putere 20w, culoare negru

Comanda cu incredere