Brand: Blow
BLW-30-330

Boxa portabila bluetooth blow bazooka cu usb, sd si aux, putere 25w

74.00 lei

+
Boxa Portabila Bluetooth Blow Bazooka cu USB, SD si AUX, Putere 25W
Boxa Portabila Bluetooth Blow Bazooka cu USB, SD si AUX, Putere 25W

Boxa portabila este echipata cu Bluetooth și sloturi (USB, SD, AUX). În ciuda dimensiunilor mari, este confortabil de transportat și ne va oferi întotdeauna o stare bună în orice iesire în aer liber.

Specificații:
- Bluetooth: 2.1 + EDR
- Difuzor: 2,5 "
- Putere de ieșire: max 25W / 15W
- Impedanță: 4 ohmi
- Interval de frecvență: 100Hz - 20KHz
- Raportul semnal / zgomot:> = 85dB
- Gama de scanare FM: 87,5 - 108,0 MHz
- acoperire Bluetooth: până la 10 m
- Memorie maximă acceptată USB / SD: 32 GB
- Încărcare USB: DC 5V
- Capacitatea bateriei: 800mAh
- Durata de funcționare a bateriei: aproximativ 2 ore
- Timpul de încărcare a bateriei de la portul USB: aproximativ 1,5 ore
- Dimensiuni: 200 x 100 x 90 mm

Producator:BlowCod:BLW4-30-330

Poti comanda online produsul Boxa Portabila Bluetooth Blow Bazooka cu USB, SD si AUX, Putere 25W la pretul de 74lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Boxa portabila bluetooth blow bazooka cu usb, sd si aux, putere 25w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Boxa portabila bluetooth blow bazooka cu usb, sd si aux, putere 25w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 74.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Boxa portabila bluetooth blow bazooka cu usb, sd si aux, putere 25w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 74.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 74.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-30-330 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Boxa portabila bluetooth blow bazooka cu usb, sd si aux, putere 25w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-30-330 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Boxa portabila bluetooth blow bazooka cu usb, sd si aux, putere 25w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Boxa portabila bluetooth blow bazooka cu usb, sd si aux, putere 25w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Boxa portabila bluetooth blow bazooka cu usb, sd si aux, putere 25w

Comanda cu incredere