Brand: Audiocore
CTR-AC890

Boxa portabila activa cu bluetooth, aux, usb, card sd, radio fm, putere 100w, baterie 2000mah

172.00 lei

+
Boxa Portabila Activa cu Bluetooth, AUX, USB, Card SD, Radio FM, Putere 100W, Baterie 2000mAh

Boxa Portabila Activa cu Bluetooth, AUX, USB, Card SD, Radio FM, Putere 100W, Baterie 2000mAhBoxa portabila activa cu bluetooth, putere 100W 2000mAhCaracteristica principală este un modul Bluetooth încorporat care vă permite să vă conectați fără fir la un smartphone.
Cu toate acestea, în cazul în care această opțiune descărcă prea repede telefonul sau dețineți un MP3 player, puteți utiliza AUX și conectați telefonul prin cablu, sau sa folositi un slot pentru un card de memorie și astfel se pot reda melodiile preferate direct de pe difuzor.
Difuzorul este echipat, de asemenea, cu un radio FM, pentru a vă putea ține la curent cu muzica.
În ciuda dimensiunilor sale mari, difuzorul este confortabil de transportat și va oferi întotdeauna o dispoziție bună pentru orice adunare în aer liber.
Este inclusă curea reglabilă pentru umăr.Specificații tehnice:
-Bluetooth v2.1
-Gama Bluetooth: 10m
-Radio FM
-Slot pentru carduri SD
-Portul USB 2.0
-Intrare AUX
-Controlul volumului
-Indicator LED
-Portul de încărcare: micro USB (DC 5V)
-Difuzoare: 2 x 3 "
-Putere de ieșire: 100W
-Intervalul de frecvență audio: 100Hz-20kHz
-Baterie: 2000mAh
-Tensiune de încărcare: 5V DC
-Dimensiuni: 285 x 124 x 136 mmKitul include:
-Difuzor Bluetooth
-Cablu de încărcare micro USB
-Cablu audio de 3,5 mm
-Curea de umăr
-Manual de utilizareProducator:AudiocoreCod:CTR-AC890

Poti comanda online produsul Boxa Portabila Activa cu Bluetooth, AUX, USB, Card SD, Radio FM, Putere 100W, Baterie 2000mAh la pretul de 172lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Boxa portabila activa cu bluetooth, aux, usb, card sd, radio fm, putere 100w, baterie 2000mah , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Boxa portabila activa cu bluetooth, aux, usb, card sd, radio fm, putere 100w, baterie 2000mah poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 172.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Boxa portabila activa cu bluetooth, aux, usb, card sd, radio fm, putere 100w, baterie 2000mah prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 172.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 172.00 lei cat costa produsul cu codul CTR-AC890 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Boxa portabila activa cu bluetooth, aux, usb, card sd, radio fm, putere 100w, baterie 2000mah se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CTR-AC890 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Boxa portabila activa cu bluetooth, aux, usb, card sd, radio fm, putere 100w, baterie 2000mah , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Boxa portabila activa cu bluetooth, aux, usb, card sd, radio fm, putere 100w, baterie 2000mah a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Boxa portabila activa cu bluetooth, aux, usb, card sd, radio fm, putere 100w, baterie 2000mah

Comanda cu incredere