Brand: Palmonix
TKG-1099

Boxa bluetooth portabila, usb, putere 3w rms, autonomie 5h

116.00 lei

Boxa Bluetooth Portabila, USB, Putere 3W RMS, Autonomie 5h

Boxa Bluetooth Portabila, USB, Putere 3W RMS, Autonomie 5h


Este o boxa portabila care poate fi folosita cu succes pentru a asculta muzică oriunde. Fluxul audio este trimis la smartphone-ul sau tableta prin Bluetooth, dar dacă dispozitivul nostru nu are tehnologia Bluetooth, acesta vine cu o intrare audio microUSB.


Difuzorul este echipat cu o baterie reîncărcabilă care permite cinci ore de funcționare. Handsfree-ul reduce zgomotul și vă permite să efectuati în mod liber pe o conversație telefonică în timp ce conduceti. Dispune de asemenea de un cârlig încorporat, la care se poate conecta șnurul sau cureaua. În acest fel, transportul său devine și mai simplu.


Specificații:

O intrare de 3,5 mm
Conector MicroUSB
Gama : 10 m
Putere RMS (W) : 3W
Gama de frecvență: 180-20000 Hz
Distorsiune (dB) a‰¥80
Dimensiunea Sateliți (lățime x adâncime x înălțime mm): 82,7 x 30,8 x 68,3
Greutate: 130g
timpul de funcționare fără fir: 5 ore
Baterie: Litiu-Ion Polimer baterie ( 3.7V, 600mAh )
Boxele sunt prezente în diferite culori, trimise in mod aleator.


Setul include:

Boxa
Cablu USBPoti comanda online produsul Boxa Bluetooth Portabila, USB, Putere 3W RMS, Autonomie 5h la pretul de 116lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Boxa bluetooth portabila, usb, putere 3w rms, autonomie 5h , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Boxa bluetooth portabila, usb, putere 3w rms, autonomie 5h poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 116.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Boxa bluetooth portabila, usb, putere 3w rms, autonomie 5h prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 116.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 116.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-1099 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Boxa bluetooth portabila, usb, putere 3w rms, autonomie 5h se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-1099 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Boxa bluetooth portabila, usb, putere 3w rms, autonomie 5h , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Boxa bluetooth portabila, usb, putere 3w rms, autonomie 5h a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Boxa bluetooth portabila, usb, putere 3w rms, autonomie 5h

Comanda cu incredere