Brand: Blow
BLW-30-353

Boxa bluetooth portabila blow, acustic bazooka, radio fm, karaoke, usb, sd, aux, 1xmic, putere 100w

172.00 lei

+
Boxa Bluetooth Portabila Blow, Acustic Bazooka, Radio FM, Karaoke, USB, SD, AUX, 1xMIC, Putere 100W

Boxa Bluetooth Portabila Blow, Acustic Bazooka, Radio FM, Karaoke, USB, SD, AUX, 1xMIC, Putere 100WBoxa bluetooth acustic Bazooka ne va da un sunet clar acasă sau în aer liber. Acesta vă va permite să ascultați radioul FM și muzica preferată de pe telefonul smartphone sau de pe alt suport de stocare. A fost echipata cu Bluetooth și sloturi USB, SD, AUX, 1xMIC. se poate transporta cu usurinta deoarece este prevazuta cu un maner.Specificații:

- Bluetooth: 2.1 + EDR
- Difuzor: 2 x 4 "
- Putere de ieșire: max 100W / sin 30W
- Impedanță: 4 ohmi
- Interval de frecvență: 100Hz-20KHz
- Raportul semnal / zgomot: > = 85dB
- Domeniu de scanare Fm: 87,5 - 108,0 Mhz
- acoperire Bluetooth: până la 10m
- Memorie USB / SD compatibilă maximă: 32 GB
- Încărcare USB: DC5V
- Capacitatea bateriei: 1500mAh
- Durata de funcționare a bateriei: aproximativ 3 ore
- Durata de viață a bateriei de la portul USB: aproximativ 1 ~ 2H
- Dimensiuni: 330 x 160 x 230 mmProducator:

BlowCod:

BLW7-30-353

Poti comanda online produsul Boxa Bluetooth Portabila Blow, Acustic Bazooka, Radio FM, Karaoke, USB, SD, AUX, 1xMIC, Putere 100W la pretul de 172lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Boxa bluetooth portabila blow, acustic bazooka, radio fm, karaoke, usb, sd, aux, 1xmic, putere 100w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Boxa bluetooth portabila blow, acustic bazooka, radio fm, karaoke, usb, sd, aux, 1xmic, putere 100w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 172.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Boxa bluetooth portabila blow, acustic bazooka, radio fm, karaoke, usb, sd, aux, 1xmic, putere 100w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 172.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 172.00 lei cat costa produsul cu codul BLW-30-353 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Boxa bluetooth portabila blow, acustic bazooka, radio fm, karaoke, usb, sd, aux, 1xmic, putere 100w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul BLW-30-353 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Boxa bluetooth portabila blow, acustic bazooka, radio fm, karaoke, usb, sd, aux, 1xmic, putere 100w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Boxa bluetooth portabila blow, acustic bazooka, radio fm, karaoke, usb, sd, aux, 1xmic, putere 100w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Boxa bluetooth portabila blow, acustic bazooka, radio fm, karaoke, usb, sd, aux, 1xmic, putere 100w

Comanda cu incredere