Brand: Inny
TKG-677-ALB

Boxa audio portabila mini x6 cu bluetooth, mp3, fm, usb, slot micro sd + microfon incorporat, culoare alb

60.00 lei

+
Boxa audio portabila MINI X6 cu Bluetooth, MP3, FM, USB, Slot Micro SD + microfon incorporat, culoare Alb
Boxa audio portabila MINI X6 cu Bluetooth, MP3, FM, USB, Slot Micro SD + microfon incorporat, culoare Alb

Difuzor BLUETOOTH fără fir .
Un difuzor conceput pentru a reda sunete / muzică de pe mp3, tabletă, laptop, ipad, telefon sau alte dispozitive echipate cu bluetooth. Domeniul wireless este de aproximativ 10 metri în aer liber.

Boxa are de asemenea un microfon încorporat, ceea ce înseamnă că poate acționa ca un difuzor . În absența dispozitivului BLUETOOTH de pe dispozitiv, putem folosi o cartelă microSD cu melodii salvate.

Difuzorul are o baterie capacitivă încorporată Li-Ion, care este încărcată prin portul USB - timpul de lucru pe o baterie completă de aproximativ 10 ore ( în funcție de utilizare).

Experiență sonoră captivanta oricând și oriunde datorită bateriei încorporate și a tehnologiei Bluetooth. Este minunat să putem asculta muzică oriunde vrem. Acest tip de combinație de sunet revigorează simțurile auzului, ceea ce face posibilă redescoperirea muzicii preferate și gustul ei mai profund.

Caracteristicile produsului:
-Sunet clar și curat, datorită difuzoarelor de înaltă clasă și portului bas-reflex încorporat, care va umple întreaga cameră cu un sunet clar.
-O experiență sonoră excelentă a muzicii dvs., oriunde și ori de câte ori doriți.
-Tehnologia BluetoothA® încorporată permite redarea în flux fără fir a melodiilor de pe dispozitive mobile BluetoothA®.
-Bateria reîncărcabilă oferă cel puțin 10 ore de iluminare și sunet.
-Configurație simplă, conectare ușoară și control complet.

Setul contine:
-1 difuzor wireless MINI-X6 + BLUETOOTH
-1 x cablu USB
-1 x Manual de utilizare
-1 x ambalaj elegant al companiei - excelent pentru un cadou.

Specificații:
-Culoare : Alb.
-Dimensiunile difuzorului: 145 mm x 45 mm x 45 mm
-Greutate 162 g
-Material: aluminiu și ABS plastic - rezistent la șocuri
-Acumulator: Li-Ion
-Tip: Stereo wireless
-Difuzor Plug-and-play
-Frecvență: 10Hz - 100kHz
-Intervalul de frecvențe Bluetooth: 2.402 - 2.480GHz
-Cablu incarcare incorporat.
-Cale de semnal digital cu procesor digital.
-Alimentare rețea și baterie.
-Slot pentru card micro SD
-Port USB
-Micro port USB
-Radio FM
-Design compact și portabil.

Producator:InnyCod:TKG2-677-alb+B

Poti comanda online produsul Boxa audio portabila MINI X6 cu Bluetooth, MP3, FM, USB, Slot Micro SD + microfon incorporat, culoare Alb la pretul de 60lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Boxa audio portabila mini x6 cu bluetooth, mp3, fm, usb, slot micro sd + microfon incorporat, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Boxa audio portabila mini x6 cu bluetooth, mp3, fm, usb, slot micro sd + microfon incorporat, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 60.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Boxa audio portabila mini x6 cu bluetooth, mp3, fm, usb, slot micro sd + microfon incorporat, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 60.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 60.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-677-ALB nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Boxa audio portabila mini x6 cu bluetooth, mp3, fm, usb, slot micro sd + microfon incorporat, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-677-ALB atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Boxa audio portabila mini x6 cu bluetooth, mp3, fm, usb, slot micro sd + microfon incorporat, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Boxa audio portabila mini x6 cu bluetooth, mp3, fm, usb, slot micro sd + microfon incorporat, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Boxa audio portabila mini x6 cu bluetooth, mp3, fm, usb, slot micro sd + microfon incorporat, culoare alb

Comanda cu incredere