Brand: Adler
ADL-AD 4610G

Blender vertical de mana adler, 2 trepte viteza, putere 300w, lame otel inoxidabil, culoare verde

54.00 lei

+
Blender Vertical de Mana Adler, 2 Trepte Viteza, Putere 300W, Lame Otel Inoxidabil, Culoare Verde

Blender Vertical de Mana Adler, 2 Trepte Viteza, Putere 300W, Lame Otel Inoxidabil, Culoare VerdeBlender vertical de mana cu ajutorul căruia putem pregăti cu ușurință un tort delicios sau un cocktail. Economisiți energia, lamelele de 200 W și motorul din oțel inoxidabil garantează o utilizare eficientă și silențioasă. Ușor de utilizat și curățat datorită capacului detașabil și a unui mâner în formă ergonomică.
Specificatii:
2 vitezeLame din oțel inoxidabilComutator confortabilCapac detașabilPutere de 200 WPutere maximă 300 W
Producator:

AdlerCod:

ADL15-AD 4610g

Poti comanda online produsul Blender Vertical de Mana Adler, 2 Trepte Viteza, Putere 300W, Lame Otel Inoxidabil, Culoare Verde la pretul de 54lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Blender vertical de mana adler, 2 trepte viteza, putere 300w, lame otel inoxidabil, culoare verde , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Blender vertical de mana adler, 2 trepte viteza, putere 300w, lame otel inoxidabil, culoare verde poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 54.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Blender vertical de mana adler, 2 trepte viteza, putere 300w, lame otel inoxidabil, culoare verde prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 54.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 54.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 4610G nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Blender vertical de mana adler, 2 trepte viteza, putere 300w, lame otel inoxidabil, culoare verde se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 4610G atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Blender vertical de mana adler, 2 trepte viteza, putere 300w, lame otel inoxidabil, culoare verde , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Blender vertical de mana adler, 2 trepte viteza, putere 300w, lame otel inoxidabil, culoare verde a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Blender vertical de mana adler, 2 trepte viteza, putere 300w, lame otel inoxidabil, culoare verde

Comanda cu incredere