Brand: Adler
ADL-AD 4456

Blender electric adler pentru prepararea bauturilor spumoase, cappuccino, macchiato, ciocolata calda

28.00 lei

+
Blender electric Adler pentru prepararea bauturilor spumoase, cappuccino, macchiato, ciocolata calda
Blender electric Adler pentru prepararea bauturilor spumoase, cappuccino, macchiato, ciocolata calda

Vă permite să preparați în câteva secunde spumă delicioasă din lapte. Fabricat din oțel de înaltă calitate, este atât elegant cât și practic. Acesta cântărește numai 50g, poate fi ușor dezasamblat și curățat, ceea ce sporește funcționalitatea utilizării acestuia. Este o alegere foarte bună pentru iubitorii de cappuccino sau macchiato delicios.
Perfect pentru latte macchiato, cappuccino, ciocolată caldă
Delicioase spumă de lapte în câteva secunde
Carcasă din oțel
La îndemână
Ușor de curățat

Producator:AdlerCod:ADL9-AD 4456

Poti comanda online produsul Blender electric Adler pentru prepararea bauturilor spumoase, cappuccino, macchiato, ciocolata calda la pretul de 28lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Blender electric adler pentru prepararea bauturilor spumoase, cappuccino, macchiato, ciocolata calda , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Blender electric adler pentru prepararea bauturilor spumoase, cappuccino, macchiato, ciocolata calda poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 28.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Blender electric adler pentru prepararea bauturilor spumoase, cappuccino, macchiato, ciocolata calda prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 28.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 28.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 4456 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Blender electric adler pentru prepararea bauturilor spumoase, cappuccino, macchiato, ciocolata calda se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 4456 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Blender electric adler pentru prepararea bauturilor spumoase, cappuccino, macchiato, ciocolata calda , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Blender electric adler pentru prepararea bauturilor spumoase, cappuccino, macchiato, ciocolata calda a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Blender electric adler pentru prepararea bauturilor spumoase, cappuccino, macchiato, ciocolata calda

Comanda cu incredere