Brand: Camry
ADL-CR 4058

Blender camry, putere 1500w, capacitate 1.3l, 2 viteze, functie impuls si zdrobire gheata, vas din sticla

178.00 lei

+
Blender Camry, Putere 1500W, Capacitate 1.3L, 2 Viteze, Functie Impuls si Zdrobire Gheata, Vas din Sticla
Blender Camry, Putere 1500W, Capacitate 1.3L, 2 Viteze, Functie Impuls si Zdrobire Gheata, Vas din Sticla

Blenderul a fost echipat cu un cuțit robust, din oțel inoxidabil, cu 4 cutite, care taie și amestecă excelent produsele atât moi cât și tari. Vasul de 1,3 l este fabricat din sticlă . Puteți utiliza 2 setări de viteză diferite, precum și funcția de impulsuri care crește temporar viteza de rotație a cuțitului.

Gadget funcțional

Setul include un vas suplimentar, mai mic, care va fi perfect pentru maruntirea produselor solide. Utilizează același mecanism ca și vasul principal. Este extrem de util când trebuie să maruntim nuci, semințe, precum și condimente sau cafea. În afară de asta se poate folosi si la ceapa sau carne.

Mixerul este recomandat de unul dintre cei mai mari producători de fructe și sucuri din Europa - compania La-Sad. Aceasta înseamnă că produsul nostru a fost apreciat de profesioniștii care au o vastă cunoaștere a procesării fructelor și legumelor și, prin urmare, stabilesc cele mai înalte standarde posibile pentru produsele pe care le testează.

Specificatii:

- BPA free;
- 2 setări de viteză;
- Funcția de impuls;
- Borcan de sticlă confortabil;
- Funcția de zdrobire a gheții;
- Lama din oțel inoxidabil;
- Capacitate: 1,3 l;
- Putere: 1500W.Producator:CamryCod:ADL20-CR 4058

Poti comanda online produsul Blender Camry, Putere 1500W, Capacitate 1.3L, 2 Viteze, Functie Impuls si Zdrobire Gheata, Vas din Sticla la pretul de 178lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Blender camry, putere 1500w, capacitate 1.3l, 2 viteze, functie impuls si zdrobire gheata, vas din sticla , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Blender camry, putere 1500w, capacitate 1.3l, 2 viteze, functie impuls si zdrobire gheata, vas din sticla poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 178.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Blender camry, putere 1500w, capacitate 1.3l, 2 viteze, functie impuls si zdrobire gheata, vas din sticla prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 178.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 178.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 4058 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Blender camry, putere 1500w, capacitate 1.3l, 2 viteze, functie impuls si zdrobire gheata, vas din sticla se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 4058 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Blender camry, putere 1500w, capacitate 1.3l, 2 viteze, functie impuls si zdrobire gheata, vas din sticla , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Blender camry, putere 1500w, capacitate 1.3l, 2 viteze, functie impuls si zdrobire gheata, vas din sticla a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Blender camry, putere 1500w, capacitate 1.3l, 2 viteze, functie impuls si zdrobire gheata, vas din sticla

Comanda cu incredere