Brand:
MLS-BIG-BOSS

Bicicleta row mtb maltrack big boss cu 24 viteze, amortizor, roti 29 inch

1414.00 lei

Bicicleta ROW MTB MalTrack BIG BOSS cu 24 Viteze, Amortizor, Roti 29 Inch

Schimbă vitezele ușor și precis cu maneta rotativa a binecunoscutei mărci SHIMANO. Cel mai popular brand de vânzare a pieselor de biciclete. Este o companie japoneza infiintata in 1921, care pana astazi produce echipamente de cea mai inalta calitate pentru biciclete. Schimbatoarele de viteze se caracterizează prin ușurința și schimbarea extrem de rapidă a treptelor de viteză.


Amortizoarele sunt folosite la biciclete de munte. Sarcina sa este de a fixa roata la sol, mai ales pe teren dificil. Oferă tracțiune și crește confortul de conducere.

Angrenaj fata Neco permite o călătorie fără probleme, precum și capacitatea de a regla viteza într-o anumită zonă.


Frânele cu disc sunt complet diferite de frânele clasice tip v. Ele sunt mult mai eficiente și rezistente, fără a deteriora rotile. Forța exercitată asupra discului este mult mai mare, ceea ce reduce distanța de frânare. Extrem de util în zonele montane, unde întâlnim adesea situații de frânare bruscă.


Bicicleta are un număr de serie!

Numărul de serie al bicicletei este o amprentă trasată mecanic în diferite locuri (în funcție de modelul bicicletei) a cadrului. Acesta este un număr individual atribuit fiecărei biciclete, indiferent de țara de producție.


Bicicleta MalTrack este ideală pentru:

a€¢ Căi și drumuri pietruite.

a€¢ Trasee montane.

a€¢ Zone de munte.


Specificatii:

a€¢Cadru: 19 " Aluminiu;

a€¢Dimensiune roată: 29 ";

a€¢Anvelope: 29 "x 2.125 off-road WANDAKING;

a€¢Schimbator: SHIMANO;

a€¢Furcă: cu suspensii;

a€¢Freewheel: SHIMANO;

a€¢È˜a: Profil V-Cut;

a€¢Lanț: echipat cu un ghidaj;

a€¢Schimbator spate: 8 SHIMANO Altus;

a€¢Schimbatorul din față: 3 trepte SHIMANO Altus;

a€¢Număr de viteze: 24;

a€¢Frâne: Discuri ;

a€¢Pedale: Provill;

a€¢Blocarea volanului;

a€¢Inaltime sugerata: 160 - 200 cm;

a€¢Greutatea bicicletei: 18kg;

a€¢Greutate Max. suportata: 120 kg.


ATENTIE: Bicicletele se livreaza partial asamblate in cutii de carton!Poti comanda online produsul Bicicleta ROW MTB MalTrack BIG BOSS cu 24 Viteze, Amortizor, Roti 29 Inch la pretul de 1414lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Bicicleta row mtb maltrack big boss cu 24 viteze, amortizor, roti 29 inch , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Bicicleta row mtb maltrack big boss cu 24 viteze, amortizor, roti 29 inch poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 1414.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Bicicleta row mtb maltrack big boss cu 24 viteze, amortizor, roti 29 inch prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 1414.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 1414.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-BIG-BOSS nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Bicicleta row mtb maltrack big boss cu 24 viteze, amortizor, roti 29 inch se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-BIG-BOSS atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Bicicleta row mtb maltrack big boss cu 24 viteze, amortizor, roti 29 inch , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Bicicleta row mtb maltrack big boss cu 24 viteze, amortizor, roti 29 inch a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Bicicleta row mtb maltrack big boss cu 24 viteze, amortizor, roti 29 inch

Comanda cu incredere