Brand: GoodHome
MSTR-MD-X6002F-ALB

Bicicleta pentru fitness reglabila, pliabila cu afisaj lcd diferite valori, capacitate 120kg, culoare negru/alb

298.00 lei

+
Bicicleta pentru Fitness Reglabila, Pliabila cu Afisaj LCD Diferite Valori, Capacitate 120kg, Culoare Negru/Alb
Bicicleta pentru Fitness Reglabila, Pliabila cu Afisaj LCD Diferite Valori, Capacitate 120kg, Culoare Negru/Alb

Caracteristici:
-Afisaj LCD.
-Reglare sarcina.
-Pedale anti-alunecare cu curea reglabilă.
-Înăltime sa reglabilă.
-Sa moale, confortabilă.
-Sistem de pliere usor si rapid.
-Perfect pentru exercitii acasă.

Selectia materialelor de cea mai bună calitate garantează confort si sigurantă în timpul exercitiilor fizice.

Design-ul bicicletei noastre vă permite plierea acesteia, așadar ocupă puțin spațiu.

DESCRIERE:
1. Manere acoperite cu bureti moi.
2. Afisaj de monitorizare a exercitiilor.
3. Pedale anti-alunecare cu curea reglabilă.
4. Buton pentru reglarea a rezistenței.
5. Buton de reglare înăltime scaun.
6. Scaun confortabil.

Computerul afisează:
-O prezentare automată a tuturor informatiilor.
-Timp.
-Viteză.
-Distanta parcursă.
-Ardere calorii.

SPECIFICATII:
-Dimensiuni ambalaj: 115x38x21 cm.
-Greutate: 14 kg.
-Încărcare maximă: 120 kg.
-Rezistentă: mecanică.
-Reglare: Da, pe mai multe nivele.
-Constructie: metal.
-Certificat: CE.

Producator:GoodHomeCod:MSTR5-X6002F-alb

Poti comanda online produsul Bicicleta pentru Fitness Reglabila, Pliabila cu Afisaj LCD Diferite Valori, Capacitate 120kg, Culoare Negru/Alb la pretul de 298lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Bicicleta pentru fitness reglabila, pliabila cu afisaj lcd diferite valori, capacitate 120kg, culoare negru/alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Bicicleta pentru fitness reglabila, pliabila cu afisaj lcd diferite valori, capacitate 120kg, culoare negru/alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 298.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Bicicleta pentru fitness reglabila, pliabila cu afisaj lcd diferite valori, capacitate 120kg, culoare negru/alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 298.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 298.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-MD-X6002F-ALB nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Bicicleta pentru fitness reglabila, pliabila cu afisaj lcd diferite valori, capacitate 120kg, culoare negru/alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-MD-X6002F-ALB atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Bicicleta pentru fitness reglabila, pliabila cu afisaj lcd diferite valori, capacitate 120kg, culoare negru/alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Bicicleta pentru fitness reglabila, pliabila cu afisaj lcd diferite valori, capacitate 120kg, culoare negru/alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Bicicleta pentru fitness reglabila, pliabila cu afisaj lcd diferite valori, capacitate 120kg, culoare negru/alb

Comanda cu incredere