Brand: GTL
GTL-F37B

Bicicleta pentru fitness reglabila cu afisare lcd diferite valori si actionare magnetica, capacitate 120kg

362.00 lei

+
Bicicleta pentru Fitness Reglabila cu Afisare LCD Diferite Valori si Actionare Magnetica, Capacitate 120kg
Bicicleta pentru Fitness Reglabila cu Afisare LCD Diferite Valori si Actionare Magnetica, Capacitate 120kg

O bicicletă de antrenament, potrivită pentru persoanele care au grijă de aspectul și starea lor. Exercițiile care utilizează dispozitivul permit îmbunătățirea aspectului, au un efect pozitiv asupra starii generale psihofizică, ajută la arderea caloriilor, au un efect pozitiv asupra sănătății.

Cu ajutorul bicicletei fitness:
-reduceți cantitatea de grăsime.
-crește rezistența la stres.
-crește conditia fizica.
-îmbunătățirea capacității cardiorespiratorii.
-elimina celulita.
-îmbunătățirea bunăstării.

Caracteristici:
-acționare magnetică
-volanta 4 kg
-reglare pe 8 nivele de rezistență.
-reglare pe înălțime a șeii.
-Pedala cu fixare.
-Contor multifunctional.

Funcții Afisaj / contor:
-Puls
-Timp
-Viteză
-Calorii arse
-Distanța
-Scanare
-Odometru.

Specificații:
-Dimensiuni: 120 × 80 × 46 cm.
-Greutate produs: 17 kg.
-Greutate maximă a utilizatorului: 120 kg

Producator:GTLCod:GTL7-F37B

Poti comanda online produsul Bicicleta pentru Fitness Reglabila cu Afisare LCD Diferite Valori si Actionare Magnetica, Capacitate 120kg la pretul de 362lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Bicicleta pentru fitness reglabila cu afisare lcd diferite valori si actionare magnetica, capacitate 120kg , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Bicicleta pentru fitness reglabila cu afisare lcd diferite valori si actionare magnetica, capacitate 120kg poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 362.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Bicicleta pentru fitness reglabila cu afisare lcd diferite valori si actionare magnetica, capacitate 120kg prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 362.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 362.00 lei cat costa produsul cu codul GTL-F37B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Bicicleta pentru fitness reglabila cu afisare lcd diferite valori si actionare magnetica, capacitate 120kg se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GTL-F37B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Bicicleta pentru fitness reglabila cu afisare lcd diferite valori si actionare magnetica, capacitate 120kg , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Bicicleta pentru fitness reglabila cu afisare lcd diferite valori si actionare magnetica, capacitate 120kg a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Bicicleta pentru fitness reglabila cu afisare lcd diferite valori si actionare magnetica, capacitate 120kg

Comanda cu incredere