Brand: MalTrack
MLS-TEAM-ALLOY-SHIMANO

Bicicleta mtb maltrack team alloy cu 18 viteze, roti 26 inch, mountain bike

916.00 lei

+
Bicicleta MTB MalTrack Team Alloy cu 18 Viteze, Roti 26 Inch, Mountain Bike

Bicicleta MTB MalTrack Team Alloy cu 18 Viteze, Roti 26 Inch, Mountain Bike
Mișcarea este acum foarte distractiva, iar ciclismul este una dintre activitatile dvs zilnice, aveți nevoie de o bicicletă versatilă.
Bicicleta noastră are un număr de serie!
Numărul de serie al bicicletei este o amprentă trasată mecanic în diferite locuri (în funcție de modelul bicicletei) a cadrului. Acesta este un număr individual atribuit fiecăreia, indiferent de țara de producție. Datorită faptului că numărul cadrelor este unic, se recomandă ca toți cei care au cumpărat o bicicletă nouă să o înregistreze imediat în baza de date, nu o va proteja împotriva potențialului furt, dar va fi mai ușor de identificat.
Echipat cu schimbător de viteze Shimano. Cel mai popular brand de vânzare a pieselor de biciclete. Este o companie japoneza infiintata in 1921, care pana astazi produce echipamente de cea mai inalta calitate pentru biciclete. Schimbatoarele Tourney TZ se caracterizează prin ușurința și schimbarea extrem de rapidă a treptelor de viteză.
Bicicleta MTB are si amortizoare care sunt foarte utile pentru confort. Scopul său este de a spori confortul de a conduce în teren neuniform.
Frânele cu disc sunt complet diferite de frânele clasice tip v. Ele sunt mult mai eficiente și rezistente, fără a deteriora rotile. Forța exercitată asupra discului este mult mai mare, ceea ce reduce distanța de frânare. Extrem de util în zonele montane, unde întâlnim adesea situații de frânare bruscă.
Geometria cadrului a fost concepută pentru a oferi o plimbare confortabilă chiar și in călătoriile foarte lungi. În plus, utilizarea unor elemente cum ar fi: ajustarea rapidă a șeii, ghioane conturate adecvat, schimbător viteze Shimano dând posibilitatea de a selecta raportul de transmisie optim determinat de cel mai înalt confort de conducere. Bicicleta MalTrack 26 '' TEAM ALLOY este un partener ideal pentru excursii de weekend, precum și pentru plimbarile de zi cu zi. Dacă vrem să cumpărăm o bicicletă perfectă și potrivită pentru noi, în primul rând trebuie să ne analizăm propriile nevoi. Gândiți-vă la ce folositi în principal bicicleta.
Bicicleta este pre-asamblata, pentru a o folosi este suficient sa montati ghidoanele, roțile, pedalele și șaua.
Designul ergonomic al șeii este foarte confortabil, chiar și pe trasee mai lungi. Materialul din care a fost realizat este foarte ușor de curățat și rezistent. Designul său asigură confortul pe orice teren, chiar și pe cele mai dificile.
Bicicleta MTB are si amortizoare care sunt foarte utile pentru confort, în drumetii. Scopul său este de a spori confortul de a conduce în teren neuniform.
Inclus:
-un set de refletroziante spite.
-bidon.
-suport bidon.
-cric.
Specificatii:
a€¢ Cadru: 18 " Din aluminiu mat.
a€¢ Dimensiuni roti: 26 ".
a€¢ Anvelope: 26 "x 1.95 WANDAKING.
a€¢ Schimbatoare viteze: SHIMANO Rotary REVOSHIFT.
a€¢ Furcă: cu suspensii.
a€¢ Pinioane: SHIMANO TZ20 6 rânduri.
a€¢ Mânerele de frână.
a€¢ Butuci: oțel.
a€¢ Jante: Aluminiu cu doua camere conice.
a€¢ Șa: Profil V-Cut.
a€¢ Lanț: echipat cu un ghidaj.
a€¢ Schimbator spate: 6 trepte SHIMANO Tourney TZ.
a€¢ Schimbator față: 3 trepte SHIMANO Tourney TZ.
a€¢ Număr de viteze: 18.
a€¢ Frâne: mecanic.
a€¢ Pedale: platforma lata.
a€¢ Înălțimea sugerată: 140 - 180 cm.

ATENTIE: Bicicletele se livreaza partial asamblate in cutii de carton, precum in poza de mai jos!Producator:

MalTrackCod:

MLS6-Team-Alloy-Shimano

Poti comanda online produsul Bicicleta MTB MalTrack Team Alloy cu 18 Viteze, Roti 26 Inch, Mountain Bike la pretul de 916lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Bicicleta mtb maltrack team alloy cu 18 viteze, roti 26 inch, mountain bike , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Bicicleta mtb maltrack team alloy cu 18 viteze, roti 26 inch, mountain bike poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 916.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Bicicleta mtb maltrack team alloy cu 18 viteze, roti 26 inch, mountain bike prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 916.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 916.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-TEAM-ALLOY-SHIMANO nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Bicicleta mtb maltrack team alloy cu 18 viteze, roti 26 inch, mountain bike se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-TEAM-ALLOY-SHIMANO atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Bicicleta mtb maltrack team alloy cu 18 viteze, roti 26 inch, mountain bike , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Bicicleta mtb maltrack team alloy cu 18 viteze, roti 26 inch, mountain bike a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Bicicleta mtb maltrack team alloy cu 18 viteze, roti 26 inch, mountain bike

Comanda cu incredere