Brand: MalTrack
MLS-SPORT-GRAY

Bicicleta mtb maltrack sport gray cu 21 viteze, roti 26 inch, mountain bike

852.00 lei

+
Bicicleta MTB MalTrack Sport Gray cu 21 Viteze, Roti 26 Inch, Mountain Bike

Bicicleta MTB MalTrack Sport Gray cu 21 Viteze, Roti 26 Inch, Mountain BikeMișcarea este acum foarte distractiva, iar ciclismul este una dintre activitatile dvs zilnice, aveți nevoie de o bicicletă versatilă. Bicicletele MalTrack sunt fabricate din componente de cea mai înalta calitate, cu atenție la cele mai mici detalii, precum și utilizarea unor soluții moderne care îmbunătățesc tracțiunea, viteza și confortul. Bicicletele MalTrack sunt confortabile și dinamice, iar elementele din care au fost făcute sunt printre cele mai bune de pe piață!Echipat cu schimbător de viteze Shimano. Cel mai popular brand de vânzare a pieselor de biciclete. Este o companie japoneza infiintata in 1921, care pana astazi produce echipamente de cea mai inalta calitate pentru biciclete. Schimbatoarele de viteze se caracterizează prin usurinta si schimbarea extrem de rapidă a treptelor de viteză.Bicicleta MTB are si amortizoare care sunt foarte utile pentru confort. Scopul său este de a spori confortul de a conduce în teren neuniform.Frânele cu disc sunt complet diferite de frânele clasice tip v. Ele sunt mult mai eficiente si rezistente, fără a deteriora rotile. Forta exercitată asupra discului este mult mai mare, ceea ce reduce distanta de frânare. Extrem de util în zonele montane, unde întâlnim adesea situatii de frânare bruscă.Designul ergonomic al seii este foarte confortabil, chiar si pe trasee mai lungi. Materialul din care a fost realizat este foarte usor de curătat si rezistent. Designul său asigură confortul pe orice teren, chiar si pe cele mai dificile.Cadru din oțel - cadru rigid cu o mare rezistență. Suprimă cele mai mici vibrații datorită abilității de a le absorbi și este aproape indestructibilă. Un astfel de cadru ne va oferi zeci de ani de funcționare.Manetele de frână integrate ocupă puțin spațiu pe ghidoane. În plus, mânerele indexate permit schimbări precise ale treptelor de viteză.Bicicleta include:
-un set de reflectorizanti spite.
-cric.Bicicleta noastră are un număr de serie!
Numărul de serie al bicicletei este o amprentă trasată mecanic în diferite locuri (în funcție de modelul bicicletei) a cadrului. Acesta este un număr individual atribuit fiecăreia, indiferent de țara de producție. Datorită faptului că numărul cadrelor este unic, se recomandă ca toți cei care au cumpărat o bicicletă nouă să o înregistreze imediat în baza de date, nu o va proteja împotriva potențialului furt, dar va fi mai ușor de identificat.Specificatii:
a€¢ Cadru: 18" din otel.
a€¢ Dimensiuni roti: 26 ".
a€¢ Anvelope: 26 "x 2.125 WANDAKING.
a€¢ Schimbatoare viteze: SHIMANO V-Brake.
a€¢ Furcă: cu suspensii.
a€¢ Mânerele de frână.
a€¢ Butuci: otel.
a€¢ Jante: Aluminiu cu doua camere conice.
a€¢ Sa: Profil V-Cut.
a€¢ Lant: echipat cu un ghidaj.
a€¢ Schimbator spate: 7 trepte Tourney TZ.
a€¢ Schimbator fată: 3 trepte.
a€¢ Număr de viteze: 21.
a€¢ Frâne: discuri mecanice Duoder.
a€¢ Pedale: platforma lata.
a€¢ Înăltimea sugerată: 140 - 180 cm.ATENTIE: Bicicletele se livreaza partial asamblate in cutii de carton, precum in poza de mai jos!
Producator:

MalTrackCod:

MLS6-Sport-Gray

Poti comanda online produsul Bicicleta MTB MalTrack Sport Gray cu 21 Viteze, Roti 26 Inch, Mountain Bike la pretul de 852lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Bicicleta mtb maltrack sport gray cu 21 viteze, roti 26 inch, mountain bike , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Bicicleta mtb maltrack sport gray cu 21 viteze, roti 26 inch, mountain bike poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 852.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Bicicleta mtb maltrack sport gray cu 21 viteze, roti 26 inch, mountain bike prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 852.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 852.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-SPORT-GRAY nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Bicicleta mtb maltrack sport gray cu 21 viteze, roti 26 inch, mountain bike se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-SPORT-GRAY atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Bicicleta mtb maltrack sport gray cu 21 viteze, roti 26 inch, mountain bike , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Bicicleta mtb maltrack sport gray cu 21 viteze, roti 26 inch, mountain bike a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Bicicleta mtb maltrack sport gray cu 21 viteze, roti 26 inch, mountain bike

Comanda cu incredere