Brand: MalTrack
MLS-HOPE-700

Bicicleta mtb maltrack alloy hope 700 cu 21 viteze, roti 26 inch, mountain bike

927.00 lei

+
Bicicleta MTB MalTrack Alloy Hope 700 cu 21 Viteze, Roti 26 Inch, Mountain Bike

Bicicleta MTB MalTrack Alloy Hope 700 cu 21 Viteze, Roti 26 Inch, Mountain Bike
Bicicleta este echipata cu schimbătoare de viteză de la compania de renume SHIMANO. Cel mai popular brand de vânzare a pieselor de biciclete. Este o companie japoneza infiintata in 1921, care pana astazi produce echipamente de cea mai inalta calitate pentru biciclete. Schimbătoarele SHIMANO se caracterizează prin ușurință și schimbare extrem de rapidă a treptelor de viteză.
Bicicleta MTB are si amortizoare care sunt foarte utile pentru confort, în drumetii.
Frânele cu disc C-STAR sunt complet diferite de frânele clasice tip v. Ele sunt mult mai eficiente și rezistente, fără a deteriora rotile. Forța exercitată asupra discului este mult mai mare, ceea ce reduce distanța de frânare. Extrem de util în zonele montane, unde întâlnim adesea situații de frânare bruscă.
Designul ergonomic al șei este foarte confortabil, chiar și pe trasee mai lungi. Materialul din care a fost realizat este foarte ușor de curățat și rezistent. Designul său asigură confortul pe orice teren, chiar și pe cele mai dificile.
Cadru este din aluminiu ușor și rigid, cu rezistență ridicată și rigiditate imensă. Greutatea sa redusa este foarte importanta pentru atingerea celui mai bun timp intr-o cursa.
Manetele de frână integrate ocupă puțin spațiu pe ghidoane. În plus, mânerele indexate permit schimbări precise ale treptelor de viteză.
Dacă vrem să cumpărăm o bicicletă perfectă și potrivită pentru noi, în primul rând trebuie să ne analizăm propriile nevoi. Bicicleta este pre-asamblata, pentru a o folosi este suficient sa montati ghidoanele, roțile, pedalele și șaua.
Specificatii:
a€¢ Cadru: 18 " Din aluminiu vopsit.
a€¢ Dimensiuni roti: 26 ".
a€¢ Anvelope: 26 "x 1.95 KENDA.
a€¢ Schimbatoare viteze: SHIMANO ST-EF500.
a€¢ Furcă: cu suspensii.
a€¢ Pinioane: SHIMANO TZ20.
a€¢ Mânerele de frână.
a€¢ Butuci: oțel.
a€¢ Jante: Aluminiu cu doua camere conice.
a€¢ Șa: Profil V-Cut.
a€¢ Lanț: echipat cu un ghidaj.
a€¢ Schimbator spate: 7 trepte SHIMANO M280.
a€¢ Schimbator față: 3 trepte SHIMANO TX-50.
a€¢ Număr de viteze: 21.
a€¢ Frâne: Disc mecanic C-STAR Aluminiu anodizat.
a€¢ Pedale: Platformă lată.
a€¢ Cric.
a€¢ Înălțimea sugerată: 174 - 179 cm.

ATENTIE: Bicicletele se livreaza partial asamblate in cutii de carton, precum in poza de mai jos!Producator:

MalTrackCod:

MLS6-Hope-700

Poti comanda online produsul Bicicleta MTB MalTrack Alloy Hope 700 cu 21 Viteze, Roti 26 Inch, Mountain Bike la pretul de 927lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Bicicleta mtb maltrack alloy hope 700 cu 21 viteze, roti 26 inch, mountain bike , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Bicicleta mtb maltrack alloy hope 700 cu 21 viteze, roti 26 inch, mountain bike poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 927.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Bicicleta mtb maltrack alloy hope 700 cu 21 viteze, roti 26 inch, mountain bike prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 927.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 927.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-HOPE-700 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Bicicleta mtb maltrack alloy hope 700 cu 21 viteze, roti 26 inch, mountain bike se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-HOPE-700 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Bicicleta mtb maltrack alloy hope 700 cu 21 viteze, roti 26 inch, mountain bike , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Bicicleta mtb maltrack alloy hope 700 cu 21 viteze, roti 26 inch, mountain bike a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Bicicleta mtb maltrack alloy hope 700 cu 21 viteze, roti 26 inch, mountain bike

Comanda cu incredere