Brand: MalTrack
MLS-FAT-BIKE

Bicicleta maltrack fat bike cu 21 viteze, roti late 26 inch

1167.00 lei

+
Bicicleta MalTrack Fat Bike cu 21 Viteze, Roti Late 26 Inch

Bicicleta MalTrack Fat Bike cu 21 Viteze, Roti Late 26 InchFatBike este un tip de bicicleta creata pentru zonele off-road. Plajele nisipoase, pădurile dese, drumurile cu zăpadă nu sunt o problemă pentru aceasta bicicleta. Bicicletele MalTrack sunt fabricate din componente de cea mai înalta calitate, cu atenție la cele mai mici detalii, precum și utilizarea unor soluții moderne care îmbunătățesc confortul și tracțiunea.Bicicleta este pre-asamblata, pentru a o folosi este suficient sa montati ghidoanele, roțile, pedalele și șaua.Echipat cu schimbător de viteze Shimano. Cel mai popular brand de vânzare a pieselor de biciclete. Este o companie japoneza infiintata in 1921, care pana astazi produce echipamente de cea mai inalta calitate pentru biciclete. Acestea se caracterizează prin ușurința și schimbarea extrem de rapidă a treptelor de viteză.Anvelope late - datorită acestora circula in zonele de teren cu nisip, zăpadă, noroi. Ele pot servi drept amortizare, ceea ce înseamnă că cele mai multe obstacole sunt practic imperceptibile. Ideal pentru zonele montane.Frânele cu disc sunt complet diferite de frânele clasice tip v. Ele sunt mult mai eficiente și rezistente, fără a deteriora rotile. Forța exercitată asupra discului este mult mai mare, ceea ce reduce distanța de frânare. Extrem de util în zonele montane, unde întâlnim adesea situații de frânare bruscă.Manetele de frână integrate ocupă puțin spațiu pe ghidoane. În plus, mânerele indexate permit schimbări precise ale treptelor de viteză.Cadru din oțel - rigid cu o mare rezistență. În combinație cu anvelopele late, suprimă chiar și cele mai mici vibrații. Otelul este un material de care ne putem folosi foarte mult timp daca il ingrijim.Designul ergonomic al șei este foarte confortabil, chiar și pe trasee mai lungi. Materialul din care a fost realizat este foarte ușor de curățat și rezistent. Designul său asigură confortul pe orice teren, chiar și pe cele mai dificile.Bicicleta noastră are un număr de serie!
Numărul de serie al bicicletei este o amprentă trasată mecanic în diferite locuri (în funcție de modelul bicicletei) a cadrului. Acesta este un număr individual atribuit fiecăreia, indiferent de țara de producție. Datorită faptului că numărul cadrelor este unic, se recomandă ca toți cei care au cumpărat o bicicletă nouă să o înregistreze imediat în baza de date, nu o va proteja împotriva potențialului furt, dar va fi mai ușor de identificat.Bicicleta MalTrack este ideală pentru:
a€¢ Căi și drumuri pietruite.
a€¢ Trasee montane.
a€¢ Nisip.
a€¢ Zăpadă.
a€¢ Noroi.
a€¢ Păduri.Specificatii:
a€¢ Cadru: Otel 37 cm.
a€¢ Dimensiuni roti: 26 ".
a€¢ Anvelope: 26 "x 4.0
a€¢ Schimbatoare viteze: SHIMANO V-Brake.
a€¢ Mânerele de frână.
a€¢ Butuci: oțel.
a€¢ Șa: Profil V-Cut.
a€¢ Lanț: echipat cu un ghidaj.
a€¢ Pinioane: SHIMANO MF-TZ21.
a€¢ Schimbator spate: 7 trepte SHIMANO Tourney.
a€¢ Schimbator față: 3 trepte SHIMANO Tourney.
a€¢ Număr de viteze: 21.
a€¢ Frâne: Duoder.
a€¢ Pedale: PROWHEEL platformă lata.
a€¢ Cric.ATENTIE: Bicicletele se livreaza partial asamblate in cutii de carton, precum in poza de mai jos!
Producator:

MalTrackCod:

MLS6-Fat-Bike

Poti comanda online produsul Bicicleta MalTrack Fat Bike cu 21 Viteze, Roti Late 26 Inch la pretul de 1167lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Bicicleta maltrack fat bike cu 21 viteze, roti late 26 inch , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Bicicleta maltrack fat bike cu 21 viteze, roti late 26 inch poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 1167.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Bicicleta maltrack fat bike cu 21 viteze, roti late 26 inch prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 1167.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 1167.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-FAT-BIKE nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Bicicleta maltrack fat bike cu 21 viteze, roti late 26 inch se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-FAT-BIKE atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Bicicleta maltrack fat bike cu 21 viteze, roti late 26 inch , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Bicicleta maltrack fat bike cu 21 viteze, roti late 26 inch a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Bicicleta maltrack fat bike cu 21 viteze, roti late 26 inch

Comanda cu incredere