Brand: MalTrack
MLS-BLUE-MARE

Bicicleta de oras maltrack blue mare, roti 26 inch, cos cumparaturi si motive florale

735.00 lei

+
Bicicleta de Oras MalTrack Blue Mare, Roti 26 Inch, Cos Cumparaturi si Motive Florale

Bicicleta de Oras MalTrack Blue Mare, Roti 26 Inch, Cos Cumparaturi si Motive Florale
Ești un fan al plimbarilor urbane? Prețuiți confortul, fiabilitatea și designul unic? Bicicleta de oraș MalTrack Citybike Urban este o opțiune pe care nu o puteți ignora.
Femeile au inceput sa adopte tot mai des modelul de biciclete Olandeze de oras. Modelul nostru a fost creat inclusiv pentru cei mai exigenți.
Frâne tip V - ideale pentru plimbarile in orașe, fiabilitatea acestora oferă siguranța și încrederea în conducere.
Cadru din oțel - cadru rigid cu o mare rezistență. Suprimă cele mai mici vibrații datorită abilității de a le absorbi și este aproape indestructibilă. Un astfel de cadru ne va oferi zeci de ani de funcționare.
Designul ergonomic al șeii este foarte confortabil, chiar și pe trasee mai lungi. Materialul din care a fost realizat este foarte ușor de curățat și rezistent. Designul său asigură confortul in zonele urbane.
Un coș spațios va găzdui ușor cumpărăturile sau o geantă. Datorită închiderii, nu trebuie să ne facem griji că vom pierde lucrurile stocate in cos.
Carcasa lanț - împiedică prinderea sau murdărirea hainei.
Alegand o bicicleta MalTrack Citybike Urban:
a€¢ Economisiți în transportul urban prin alegerea unui mod de călătorie mai sănătos la școală / muncă, etc.
a€¢ Vă veți alătura grupului mare de oameni care se preocupă de silueta și bunăstarea lor în fiecare zi.
a€¢ Puteți călători cu ușurință pe străzile aglomerate ale orașului.
Specificatii:
a€¢ Cadru: Otel vopsit 17".
a€¢ Dimensiuni roti: 26 ".
a€¢ Anvelope: 26 "x 1.75.
a€¢ Mânerele de frână.
a€¢ Jante: Aluminiu conice.
a€¢ Șa: egronomica.
a€¢ Lanț: echipat cu un ghidaj.
a€¢ Frana frontala: Mecanica tip V.
a€¢ Pedale: anti-alunecare, platformă lata.
a€¢ Cric: roata din spate.
a€¢ Cos din plastic.
a€¢ Reflectorizante spite.
a€¢ Aripi fata si spate.
a€¢ Sonerie.
a€¢ Portbagaj.
a€¢ Greutate bicicleta: 17 kg.
a€¢ Incarcare maxima: 120 kg.

ATENTIE: Bicicletele se livreaza partial asamblate in cutii de carton, precum in poza de mai jos!Producator:

MalTrackCod:

MLS6-Blue-Mare

Poti comanda online produsul Bicicleta de Oras MalTrack Blue Mare, Roti 26 Inch, Cos Cumparaturi si Motive Florale la pretul de 735lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Bicicleta de oras maltrack blue mare, roti 26 inch, cos cumparaturi si motive florale , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Bicicleta de oras maltrack blue mare, roti 26 inch, cos cumparaturi si motive florale poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 735.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Bicicleta de oras maltrack blue mare, roti 26 inch, cos cumparaturi si motive florale prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 735.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 735.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-BLUE-MARE nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Bicicleta de oras maltrack blue mare, roti 26 inch, cos cumparaturi si motive florale se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-BLUE-MARE atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Bicicleta de oras maltrack blue mare, roti 26 inch, cos cumparaturi si motive florale , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Bicicleta de oras maltrack blue mare, roti 26 inch, cos cumparaturi si motive florale a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Bicicleta de oras maltrack blue mare, roti 26 inch, cos cumparaturi si motive florale

Comanda cu incredere