Brand: Inny
TKG-307

Bec smart led rgb multicolor e27, putere 3w, 16 culori cu control de la distanta din telecomanda

33.00 lei

+
Bec Smart LED RGB Multicolor E27, Putere 3W, 16 culori cu control de la distanta din telecomanda
Bec Smart LED RGB Multicolor E27, Putere 3W, 16 culori cu control de la distanta din telecomanda

De înaltă calitate de economisire a energiei bec RGB LED filet E27 furnizat cu infraroșu al telecomenzii IR.

Caracteristicile produsului:
-Produsul este nou, de înaltă calitate.
-Datorită telecomenzii IR, puteți controla cu ușurință iluminarea becului. Puteți activa / dezactiva și seta culorile și luminozitatea. O telecomandă poate controla mai multe becuri.
-Aplicare: iluminat arhitectural, iluminat de casa, home theater, studiouri, club privat, iluminat publicitar, restaurante, hoteluri, scena, iluminarea operelor de arta etc.
-Consum de energie de 10 ori mai mic comparativ cu lămpile incandescente standard.
-Emisie foarte scăzută a căldurii - nu se încălzește ca un bec obișnuit.

Caracteristici:
-Lumina in 16 culori la alegere (în funcție de culorile de pe telecomandă)
-Reglare luminozitate.
-Funcția FLASH: schimbare rapidă automată a culorilor.
-Funcția STROBE : libera schimbare automată a culorilor.
-Funcția FADE: trecere lina de la o culoare la alta.
-Funcția SMOOTH : trecere rapida de la o culoare la alta.

Setul contine:
-Bec cu LED RGB.
-Telecomandă.
-baterie CR2025.
-Totul este ambalat într-o cutie estetică.

Specificații:
-Filet: E27 (filet mare)
-Tensiune: 230V
-Putere: 3W
-Fluxul luminos: R G B Lumina = 50 Lumen ; -Lumina alba = 110 Lumen
-Diametrul becului: 50 mm
-Culoarea carcasei: argintiu.

Producator:InnyCod:TKG2-307

Poti comanda online produsul Bec Smart LED RGB Multicolor E27, Putere 3W, 16 culori cu control de la distanta din telecomanda la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Bec smart led rgb multicolor e27, putere 3w, 16 culori cu control de la distanta din telecomanda , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Bec smart led rgb multicolor e27, putere 3w, 16 culori cu control de la distanta din telecomanda poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Bec smart led rgb multicolor e27, putere 3w, 16 culori cu control de la distanta din telecomanda prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-307 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Bec smart led rgb multicolor e27, putere 3w, 16 culori cu control de la distanta din telecomanda se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-307 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Bec smart led rgb multicolor e27, putere 3w, 16 culori cu control de la distanta din telecomanda , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Bec smart led rgb multicolor e27, putere 3w, 16 culori cu control de la distanta din telecomanda a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Bec smart led rgb multicolor e27, putere 3w, 16 culori cu control de la distanta din telecomanda

Comanda cu incredere