Brand: APT
APT-ZD61

Bec led camping pe baterii cu 3 tipuri de lumini si carlig de agatat

18.00 lei

+
Bec LED Camping pe Baterii cu 3 Tipuri de Lumini si Carlig de Agatat
Bec LED Camping pe Baterii cu 3 Tipuri de Lumini si Carlig de Agatat

Acest produs poate fi folosit datorita luminii sale puternice și economiei de energie, ca sursă de lumină ideală în locuri unde este dificilă alimentarea firelor electrice.

Caracteristicile produsului:

Produs nou de înaltă calitate.
Este echipat cu un cârlig care îl puteți atârna în partea de sus a unui cort sau oriunde aveți nevoie de o sursă de lumină.
Lampa are un bec puternic și durabil, care luminează eficient fiecare unghi.
Înlocuirea ușoară a bateriei se face prin rotirea capacului din spate.

Specificații:
Alimentare: 3 baterii AA 1.5V (nu sunt incluse)
Material: plastic
Culoarea carcasei: verde + negru
Moduri de funcționare: lumină continuă, lumină redusă, intermitent(SOS)

Producator:APTCod:APT6-ZD61

Poti comanda online produsul Bec LED Camping pe Baterii cu 3 Tipuri de Lumini si Carlig de Agatat la pretul de 18lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Bec led camping pe baterii cu 3 tipuri de lumini si carlig de agatat , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Bec led camping pe baterii cu 3 tipuri de lumini si carlig de agatat poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 18.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Bec led camping pe baterii cu 3 tipuri de lumini si carlig de agatat prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 18.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 18.00 lei cat costa produsul cu codul APT-ZD61 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Bec led camping pe baterii cu 3 tipuri de lumini si carlig de agatat se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-ZD61 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Bec led camping pe baterii cu 3 tipuri de lumini si carlig de agatat , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Bec led camping pe baterii cu 3 tipuri de lumini si carlig de agatat a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Bec led camping pe baterii cu 3 tipuri de lumini si carlig de agatat

Comanda cu incredere