Brand: IsoTrade
MXY-195

Bat telescopic pentru drumetii - trekking - din aluminiu cu inaltime reglabila pana la 140cm, culoare negru

22.00 lei

+
Bat telescopic pentru drumetii - trekking - din aluminiu cu inaltime reglabila pana la 140cm, culoare Negru
Bat telescopic pentru drumetii - trekking - din aluminiu cu inaltime reglabila pana la 140cm, culoare Negru

Bete Trekking:
-betele sunt fabricate din aluminiu ușor.
-înălțimea este reglabilă cu ajutorul unui telescop.
-echipat cu un sistem de blocare rapidă (înălțime până la 140 cm).
-maner foarte confortabil din plastic.
-Sistemul antistatic - sistem de amortizare internă care sporește în mod semnificativ siguranța articulațiilor.

SPECIFICAȚII:
-culoare: negru.
-material: aluminiu.
-diametrul plăcii: 5 cm.
-înălțime: 64-140cm.
-greutate: 345g.

Setul include:
-bete trekking - 1 bucată.
-capat de protectie din cauciuc.
-placă.

Batul trekking este fabricat din aluminiu 100%, echipat cu un sistem intern de absorbție a șocurilor, care crește în mod semnificativ siguranța în comun. Mâner confortabil, realizat din material anti-alunecare + o curea de mână.

Mersul nordic este un sport pentru toată lumea, indiferent de vârstă, starea fizică și locul de reședință. În timpul unei ore de mers pe jos cu bete trekking puteți arde până la 400 de calorii (in comparație cu o plimbare tradițională in care ardem 280 de calorii). În timp ce practicăm Mersul Nordic, ardem cu 20% mai multe calorii decât cu o plimbare tradițională, și cel mai important este că angajăm peste 90% din mușchii întregului corp. La alegerea lungimii polilor, se aplică regula: 0,68 x înălțime.

Unghiul antebratului în raport cu brațul trebuie să fie de 90 de grade, când betele sunt ținute la înălțimea mânerului, iar vârfurile poliilor se sprijină pe un unghi drept.

Producator:IsoTradeCod:MXY14-195

Poti comanda online produsul Bat telescopic pentru drumetii - trekking - din aluminiu cu inaltime reglabila pana la 140cm, culoare Negru la pretul de 22lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Bat telescopic pentru drumetii - trekking - din aluminiu cu inaltime reglabila pana la 140cm, culoare negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Bat telescopic pentru drumetii - trekking - din aluminiu cu inaltime reglabila pana la 140cm, culoare negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 22.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Bat telescopic pentru drumetii - trekking - din aluminiu cu inaltime reglabila pana la 140cm, culoare negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 22.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 22.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-195 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Bat telescopic pentru drumetii - trekking - din aluminiu cu inaltime reglabila pana la 140cm, culoare negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-195 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Bat telescopic pentru drumetii - trekking - din aluminiu cu inaltime reglabila pana la 140cm, culoare negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Bat telescopic pentru drumetii - trekking - din aluminiu cu inaltime reglabila pana la 140cm, culoare negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Bat telescopic pentru drumetii - trekking - din aluminiu cu inaltime reglabila pana la 140cm, culoare negru

Comanda cu incredere