04:50:00
Comanda acum si primesti cadou un Voucher de Cumparaturi MotorVIP !
Valoare Voucher: 48.60 lei
Promotie activa de la orele 00:10 pana la orele 04:50 • Cuponul primit reduce 10% din comanda in care este folosit

Bandou protectie bara portbagaj universal negru - BND000

Producator: MotorAr
LUX-190635

Protectie bara portbagaj universal - Bandou spate.

Model ca in poza 1

Material: Plastic ( se poate indoii dupa forma barii fara probleme )

Lungime parea sus : 90cm

Lungime partea jos : 88cm.

Latime : 7cm.

Aplicare : Se poate lipii cu diverse solutii sau cu banda dublu adeziva.


Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Bandou protectie bara portbagaj universal negru - BND000 , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Bandou protectie bara portbagaj universal negru - BND000 poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 54.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Bandou protectie bara portbagaj universal negru - BND000 prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 54.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 54.00 lei cat costa produsul cu codul LUX-190635 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Bandou protectie bara portbagaj universal negru - BND000 se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LUX-190635 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Bandou protectie bara portbagaj universal negru - BND000 , Producator MotorAr , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Bandou protectie bara portbagaj universal negru - BND000 a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Bandou protectie bara portbagaj universal negru - BND000

Comanda cu incredere

Bandouri Tuning