Brand: Inny
TKG-433

Banda led rgb multicolora cu telecomanda, 300 led-uri, lungime 5m, interior exterior, rezistenta la apa

54.00 lei

+
Banda LED RGB Multicolora cu Telecomanda, 300 LED-uri, Lungime 5m, Interior Exterior, Rezistenta la Apa
Banda LED RGB Multicolora cu Telecomanda, 300 LED-uri, Lungime 5m, Interior Exterior, Rezistenta la Apa

Bandă LED RGB culori variabile, versiune PREMIUM. Banda colorată cu Leduri EPISTAR SMD 3528 (fiecare LED se aprinde în orice culoare) plasată pe o suprafață albă flexibilă.

Banda are 300 LED - uri SMD 3528 pe rola 5m . Abilitatea de a taia banda în locurile marcate cu foarfece.

Pe spatele rolei este plasata bandă 3M foarte puternică, dublu-adeziva. Banda se poate aplica pe un număr mare suprafete pentru design interior.
Acoperirea de silicon special ajuta banda montarea acesteia in locații unde există mai multa umiditate și în zonele expuse la stropirea cu apă, de ex., Baie, bucătărie. Banda are un factor de etanșeitate IP67 .

Setul include:
-1 x LED benzi RGB SMD 3528.
-1 x sursă de alimentare.
-1 x conducator tensiune.
-1 x telecomandă IR + baterie.

Specificații:
-Culoarea luminii: multicolor RGB.
-Bandă impermeabilă cu etanșeitate IP67.
-Culoarea substratului : alb.
-Tensiune: 12V DC - curent continuu.
-Energie recomandată: 1,2 A / mb.
-Tensiune de alimentare recomandată: 14,4 W / m.
-Temperatura de lucru: de la -20AºC la + 60Aº.
-Tip LED: SMD 3528 3-chip RGB Epistar.
-Lungime banda: 5 metri (+/- 5%).
-Numărul de LED-uri: 60 / m (300 / rola 5 metri) = +/- 5%
-Unghiul de iluminare: 120Aº.
-Abilitatea de a tăia / împărți banda în locurile marcate cu foarfece.
-Dimensiuni (lățime / înălțime): 10 mm / 2,5 mm.

Producator:InnyCod:TKG2-433

Poti comanda online produsul Banda LED RGB Multicolora cu Telecomanda, 300 LED-uri, Lungime 5m, Interior Exterior, Rezistenta la Apa la pretul de 54lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Banda led rgb multicolora cu telecomanda, 300 led-uri, lungime 5m, interior exterior, rezistenta la apa , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Banda led rgb multicolora cu telecomanda, 300 led-uri, lungime 5m, interior exterior, rezistenta la apa poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 54.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Banda led rgb multicolora cu telecomanda, 300 led-uri, lungime 5m, interior exterior, rezistenta la apa prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 54.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 54.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-433 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Banda led rgb multicolora cu telecomanda, 300 led-uri, lungime 5m, interior exterior, rezistenta la apa se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-433 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Banda led rgb multicolora cu telecomanda, 300 led-uri, lungime 5m, interior exterior, rezistenta la apa , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Banda led rgb multicolora cu telecomanda, 300 led-uri, lungime 5m, interior exterior, rezistenta la apa a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Banda led rgb multicolora cu telecomanda, 300 led-uri, lungime 5m, interior exterior, rezistenta la apa

Comanda cu incredere