Brand: Palmonix
GKW-LAWKA-BIALY-183

Banca pliabila 183cm tip valiza pentru curte, gradina sau camping, culoare alb

183.00 lei

+
Banca Pliabila 183cm tip Valiza pentru Curte, Gradina sau Camping, Culoare Alb

Masa Pliabila 180cm tip Valiza pentru Curte, Gradina sau Camping, Culoare AlbStructura solidă a mesei asigură stabilitatea și durabilitatea pentru o lungă perioadă de timp. Materialul blatului este din polietilenă HDPE rezistentă. Rama, profilele și picioarele sunt realizate din oțel vopsit. În plus, picioarele standului au întăriri ca suport, care după desfășurare asigura un blocaj special. Banca este ușoară , iar atunci când este pliata în forma unei valize ocupă puțin spațiu.După pliere are forma unei valize cu maner care o face ușor de transportat.Specificații:
-construcție stabilă.
-ușor și rapid de desfășurat și pliat.
-material blat: polietilenă HDPE.
-material cadru: oțel vopsit.
-grosime picioare: 22 mm.
-pliatbila, cu un mâner pentru transport.
-ocupa putin spatiu dupa pliere.
-picioare cu suport blocaj.
-picioarele anti-alunecare asigură stabilitatea.Dimensiuni:
-Lungime: 183 cm.
-Lățime: 30 cm.
-Înălțime: 44 cm.Producator:PalmonixCod:GKW-Lawka-bialy-183

Poti comanda online produsul Banca Pliabila 183cm tip Valiza pentru Curte, Gradina sau Camping, Culoare Alb la pretul de 183lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Banca pliabila 183cm tip valiza pentru curte, gradina sau camping, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Banca pliabila 183cm tip valiza pentru curte, gradina sau camping, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 183.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Banca pliabila 183cm tip valiza pentru curte, gradina sau camping, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 183.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 183.00 lei cat costa produsul cu codul GKW-LAWKA-BIALY-183 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Banca pliabila 183cm tip valiza pentru curte, gradina sau camping, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GKW-LAWKA-BIALY-183 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Banca pliabila 183cm tip valiza pentru curte, gradina sau camping, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Banca pliabila 183cm tip valiza pentru curte, gradina sau camping, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Banca pliabila 183cm tip valiza pentru curte, gradina sau camping, culoare alb

Comanda cu incredere