Brand: AbarQS
STZ-LW-SO14S

Banca multifunctionala, pliabila pentru fitness, abdomene sau gimnastica, culoare alb

221.00 lei

+
Banca Multifunctionala, Pliabila pentru Fitness, Abdomene sau Gimnastica, Culoare Alb
Banca Multifunctionala, Pliabila pentru Fitness, Abdomene sau Gimnastica, Culoare Alb

O bancă profesionistă multifuncțională Abar Q s LW-SO14 este o bancă de exerciții care va satisface chiar și pe cei mai exigenți utilizatori. Este fabricat din materiale durabile care vă vor permite să vă bucurați de ea pentru o lungă perioadă de timp. Datorită unui scaun solid și o pregătire intensă bazată nu va mai fi o problemă.

http://stemplariusz.pl/e-fitness/lawki/14/new/lawki_lw14_ruch_oparc.gif

Bench AbarQs linia AB PRO HOME oferă o stabilitate excelentă în timpul exercițiului, și cuprinzătoare de ajustare a spătarului (8 setări - unghi de 0 A° -90 A°) și scaunul (3 setare)puteți ajusta aranjamentul la propriile dvs. preferințe, acest lucru se aplică atât la înălțimea cât și la unghiul spătarului - depinde de dvs. cum să le reglați în căutarea poziției optime a corpului. Un burete durabil și o țesătură modernă de tapițerie cu un model de carbon și o rezistență sporită asigură, de asemenea, confortul utilizatorului . Datorită proprietăților lor, ele oferă un confort sporit de utilizare, ameliorarea coloanei vertebrale și stabilizarea poziției.

Construcția de banci AbarQs, realizată din profile de 40x40mm cu o sarcină maximă de 140 kg. , echipate, de asemenea, cu mânere anti-alunecare pentru confort și siguranță în exerciții fizice. Puteți lăsa banca într-un mod foarte rapid și eficient pentru a îndeplini funcția bancului înclinat .
Banca are o structură compactă și o dimensiune mică. Datorită acestor caracteristici, chiar și un spațiu foarte mic este suficient pentru a vă bucura de antrenament. Acest lucru ajută mecanismul intuitiv de pliere și pliere - vă permite să ascundeți repede banca într-un loc convenabil până la următorul antrenament.

caracteristici:

și greutăți exercițiu mrenei:
- apăsarea o pozițierepaus banc sau mreana situată la un unghila 0 A° - 9 0 A° - mușchii majore implicate în exercitarea: întregul grup de muschi de piept, deltoizii mușchi, mușchi aktony deltoid față.
- apăsarea dumbbell rozpiętki - pectoral (partea interioară și exterioară), kruczoramienny musculare, aktony mușchii deltoid față, piept mai mici dintatul anterior.
Exercițiu ca bancă înclinată - exercițiu pe mușchii abdominali drepți și oblici.

parametri:

Reglarea scaunului în 3 niveluri.
Reglarea unghiului bancului.
Reglarea unghiului de înclinare a spătarului 8 poziții.
ajustarea spătarului 0-90 de grade.
Setarea înălțimii suportului pentru picior 3.
max. încărcătura produsului: 140 kg.

dimensiuni:

Spătar 75 x 27 cm.
Scaun 32 x 27 cm.
Lungime totală 128 cm.
lățimea suportului pentru picioare 32.5.
greutate: 12 kg.

Producator:AbarQSCod:STZ2-LW-SO14S

Poti comanda online produsul Banca Multifunctionala, Pliabila pentru Fitness, Abdomene sau Gimnastica, Culoare Alb la pretul de 221lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Banca multifunctionala, pliabila pentru fitness, abdomene sau gimnastica, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Banca multifunctionala, pliabila pentru fitness, abdomene sau gimnastica, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 221.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Banca multifunctionala, pliabila pentru fitness, abdomene sau gimnastica, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 221.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 221.00 lei cat costa produsul cu codul STZ-LW-SO14S nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Banca multifunctionala, pliabila pentru fitness, abdomene sau gimnastica, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul STZ-LW-SO14S atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Banca multifunctionala, pliabila pentru fitness, abdomene sau gimnastica, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Banca multifunctionala, pliabila pentru fitness, abdomene sau gimnastica, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Banca multifunctionala, pliabila pentru fitness, abdomene sau gimnastica, culoare alb

Comanda cu incredere