Brand: FunFit
FJN-1557

Banca funfit oblica, pliabila pentru fitness, abdomene sau gimnastica

172.00 lei

+
Banca FunFit Oblica, Pliabila pentru Fitness, Abdomene sau Gimnastica

Banca FunFit Oblica, Pliabila pentru Fitness, Abdomene sau GimnasticaBancă înclinată concepută pentru formarea mușchilor abdominali. Datorită simplității sale, aceasta necesită puțin spațiu. Mulțumită ei veți păstra poziția corectă în timpul exercițiilor. Este o alternativă perfectă la exerciții la o sală de gimnastică aglomerată.Caracteristici principale:cadru metalic puternic
multe posibilități de ajustare
comoditate
3 suporturi de spumă
capacitatea de a replica rapid
picioare anti-alunecare
E nevoie de puțin spațiuOpțiuni de ajustare:reglarea înclinării (5 grade)
reglarea suportului superior (2 trepte)
mecanismul de pliere rapidă a bancului


DATE TEHNICE:
spate lungime:
98,0 cm
lățimea spătarului:
30,0 cm
lungimea totală:
138,0 cm
Lățimea totală:
35,0 cm
ajustarea unghiului de înclinare:
DA, 6 pași
Inaltime minima:
62,0 cm
Inaltime maxima:
77,0 cm
sistem rapid de pliere:
DA
lungime după pliere:
134,0 cm
înălțime după depunere:
20,0 cm
lățimea spumei:
13,0 cm
greutatea maximă a utilizatorului:
120,0 kg
Brand:
FUNFIT
GARANȚIE:
12 LUNI
IN SETUL:
instruire în poloneză
Instrumente de asamblare
AMBALARE:
dimensiuni:
116,0 x 19,0 x 37,0 cm
greutate netă:
8,2 kg
Greutate brută:
9,2 kgProducator:FunFitCod:FJN-1557

Poti comanda online produsul Banca FunFit Oblica, Pliabila pentru Fitness, Abdomene sau Gimnastica la pretul de 172lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Banca funfit oblica, pliabila pentru fitness, abdomene sau gimnastica , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Banca funfit oblica, pliabila pentru fitness, abdomene sau gimnastica poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 172.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Banca funfit oblica, pliabila pentru fitness, abdomene sau gimnastica prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 172.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 172.00 lei cat costa produsul cu codul FJN-1557 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Banca funfit oblica, pliabila pentru fitness, abdomene sau gimnastica se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul FJN-1557 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Banca funfit oblica, pliabila pentru fitness, abdomene sau gimnastica , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Banca funfit oblica, pliabila pentru fitness, abdomene sau gimnastica a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Banca funfit oblica, pliabila pentru fitness, abdomene sau gimnastica

Comanda cu incredere