Brand: EcoToys
MSTR-1182

banc de lucru cu 52 de accesorii din lemn pentru copii

100.00 lei

+
Banc de lucru cu 52 de accesorii din lemn pentru copii

Banc de lucru cu 52 de accesorii din lemn pentru copii

Setul este compus din 52 de elemente/accesorii de construcție diferite, care pot fi combinate în multe moduri. Copilul poate construi o masina de jucarie sau un mini-atelier.

SIGURANȚĂ, CALITATE, DURABILITATE
Jucăria este realizată din materiale selectate de înaltă calitate, special concepute pentru cei mici.
A fost construită astfel încât să nu conțină margini ascuțite sau elemente periculoase, fapt confirmat de certificarea produsului. Acesta va servi pentru o perioadă lungă de timp și va oferi multe ore de distracție și zâmbet în fiecare casă.

Toate elementele sunt din lemn.
- 52 elemente structurale
- INSTALARE: aproximativ 5-10 minute
- Pentru copii cu varsta peste 3 ani
- GREUTATE: 1,5 kg
- CERTIFICATE: CE, EN71, SGS

Setul contine:
- fierăstrău;
- rigla;
- ciocan;
- piuliță;
- șurubelniță;
- 20 șuruburi;
- 14 capace;
- nituri;
- elemente structurale.





Producator:EcoToysCod:MSTR7-1182

Poti comanda online produsul Banc de lucru cu 52 de accesorii din lemn pentru copii la pretul de 100lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul banc de lucru cu 52 de accesorii din lemn pentru copii , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul banc de lucru cu 52 de accesorii din lemn pentru copii poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 100.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul banc de lucru cu 52 de accesorii din lemn pentru copii prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 100.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 100.00 lei cat costa produsul cu codul MSTR-1182 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul banc de lucru cu 52 de accesorii din lemn pentru copii se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MSTR-1182 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului banc de lucru cu 52 de accesorii din lemn pentru copii , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul banc de lucru cu 52 de accesorii din lemn pentru copii a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.


banc de lucru cu 52 de accesorii din lemn pentru copii

Comanda cu incredere