Brand: ManiaMall
APT-AG556

Autocolant transparent pentru protectie zgarieturi manere usa - set 4 bucati

17.00 lei

+
Autocolant Transparent pentru Protectie Zgarieturi Manere Usa - Set 4 bucati

Autocolant Transparent pentru Protectie Zgarieturi Manere Usa - Set 4 bucatiSet 4 buc. protectie zgarieturi manere usa.

Recomandam montarea acestor protectii prin pulverizarea unei mici cantitati de apa pe suprafata, inainte de aplicare.

Dupa asezare, prin frecare cu degetul sau a unui obiect moale se va scoate tot aerul si apa de sub folia de protectie.


ATENTIE! A nu se monta la temperaturi scazute. Incalziti suprafata de aplicare cu un uscator de par sau cu un pistol cu aer cald.

Setul contine 4 buc. protectii transparente.-Potrivite pentru toate tipurile de autovehicule.


-Dimensiune Stickere: 85mm x 95mm
Producator:ManiaMallCod:APT-AG556

Poti comanda online produsul Autocolant Transparent pentru Protectie Zgarieturi Manere Usa - Set 4 bucati la pretul de 17lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Autocolant transparent pentru protectie zgarieturi manere usa - set 4 bucati , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Autocolant transparent pentru protectie zgarieturi manere usa - set 4 bucati poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 17.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Autocolant transparent pentru protectie zgarieturi manere usa - set 4 bucati prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 17.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 17.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG556 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Autocolant transparent pentru protectie zgarieturi manere usa - set 4 bucati se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG556 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Autocolant transparent pentru protectie zgarieturi manere usa - set 4 bucati , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Autocolant transparent pentru protectie zgarieturi manere usa - set 4 bucati a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Autocolant transparent pentru protectie zgarieturi manere usa - set 4 bucati

Comanda cu incredere