Brand:
CRD-A5007

Autocolant semn incepator 2buc - ?8,5cm maniamall

4.00 lei

+
Autocolant Semn incepator 2buc - ?8,5cm ManiaMall
Autocolant Semn incepator 2buc - ?8,5cm ManiaMall

- A5007
Descriere: Autocolantul este produs din material rezistent la intemperii si raze UV prevazut cu adeziv puternic. Se recomanda degresarea in prealabil a suprafetei de contact cu adezivul.
Bucati per pachet: 2
Uz: Exterior / Interior
Monocromie: Nu
Policromie: Da
Diametru: ?8,5cm
Limitare: Atentionare semn incepator!

Produsul este disponibil pentru aplicare pe interiorul parbrizului sau lunetei transparente, sau pe exteriorul parbrizului sau lunetei cu tenta fumurie, de aceea va rugam sa specificati varianta dorita cand comandati !

Montajul se realizeaza conform articolului de mai jos extras din codul rutier.

Art. 149. - (1) Conducatorul de autovehicul sau de tramvai cu o
vechime mai mica de un an de la data obtinerii permisului de conducere
are obligatia de a aplica semnul distinctiv sub forma unui disc de
culoare galbena, cu diametrul de 100 mm, care are in centru semnul
exclamarii, de culoare neagra, cu lungimea de 60 mm si diametrul
punctului de 10 mm, dupa cum urmeaza:
a) la motocicleta, in partea din spate langa numarul de inmatriculare;
b ) la autovehicul, pe parbriz in partea din dreapta jos si pe luneta, in partea stanga jos;
c) la autovehiculul care nu este prevazut cu luneta, pe parbriz in
partea din dreapta jos si pe caroserie in partea din spate stanga sus;
d) la tramvai, pe parbriz in partea din dreapta jos si pe luneta ultimului vagon in partea din spate stanga sus;
e) la autovehiculul care tracteaza o remorca, pe parbrizul
autovehiculului in partea din dreapta jos si pe caroseria remorcii in
partea din spate stanga sus.

?

Produs de o deosebita calitate, in ambalaj corespunzator produs pentru brand-uri cunoscute din uniunea europeana ! Transport 19 lei oriunde in Romania, indiferent de numarul de kilometri ! Cod:CRD-A5007

Poti comanda online produsul Autocolant Semn incepator 2buc - ?8,5cm ManiaMall la pretul de 4lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Autocolant semn incepator 2buc - ?8,5cm maniamall , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Autocolant semn incepator 2buc - ?8,5cm maniamall poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 4.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Autocolant semn incepator 2buc - ?8,5cm maniamall prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 4.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 4.00 lei cat costa produsul cu codul CRD-A5007 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Autocolant semn incepator 2buc - ?8,5cm maniamall se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul CRD-A5007 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Autocolant semn incepator 2buc - ?8,5cm maniamall , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Autocolant semn incepator 2buc - ?8,5cm maniamall a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Autocolant semn incepator 2buc - ?8,5cm maniamall

Comanda cu incredere