Brand: Eldom
LDM-KT70

Asternut cearsaf electric cu incalzire eldom floppi cu telecomanda si 2 trepte de caldura, putere 60w, dimensiuni 80x150cm

120.00 lei

+
Asternut Cearsaf Electric cu Incalzire Eldom Floppi cu Telecomanda si 2 Trepte de Caldura, Putere 60W, Dimensiuni 80x150cm

Asternut Cearsaf Electric cu Incalzire Eldom Floppi cu Telecomanda si 2 Trepte de Caldura, Putere 60W, Dimensiuni 80x150cmAsternutul cu incalzire electrica este ideal pentru a încălzi patul! Aduce ameliorarea bolilor reumatice, este de neînlocuit în prezența durerilor renale sau reumatice. Prin încălzirea blândă și uniformă a întregului corp, se îmbunătățește circulația sângelui , ceea ce îmbunătățește bunăstarea și mobilitatea generală. Este moale și plăcut de atins , deși nu este folosit pentru a acoperi corpul. Ar trebui să fie puse sub corp - ca un covor pentru încălzirea patului sau a saltelei , fixate cu panglici confortabile.
Aparatul se încălzește rapid și funcționarea acestuia este indicată de lampa de control de pe telecomandă.
Există două niveluri de încălzire din care puteți alege :

-blând
-puternic (recomandat pentru încălzirea patului sau a saltelei timp de 2 ore înainte de culcare și util în timpul uscării umezelii din saltea).SPECIFICAȚII:

- dimensiuni: 80x150 cm;
- 2 nivele de încălzire;
- perfect pentru încălzirea patului;
- posibilitatea montării pe pat;
- protecția împotriva supraîncălzirii;
- telecomanda cu fir;
- timp scurt de încălzire;
- amelioreaza durerile reumatice, accelereaza circulatia sangelui si imbunatateste disozitia;
- material moale si placut la atingere;
- putere 60W;
- tensiune de alimentare 230V ~ 50Hz.Producator:EldomCod:LDM-KT70

Poti comanda online produsul Asternut Cearsaf Electric cu Incalzire Eldom Floppi cu Telecomanda si 2 Trepte de Caldura, Putere 60W, Dimensiuni 80x150cm la pretul de 120lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Asternut cearsaf electric cu incalzire eldom floppi cu telecomanda si 2 trepte de caldura, putere 60w, dimensiuni 80x150cm , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Asternut cearsaf electric cu incalzire eldom floppi cu telecomanda si 2 trepte de caldura, putere 60w, dimensiuni 80x150cm poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 120.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Asternut cearsaf electric cu incalzire eldom floppi cu telecomanda si 2 trepte de caldura, putere 60w, dimensiuni 80x150cm prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 120.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 120.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-KT70 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Asternut cearsaf electric cu incalzire eldom floppi cu telecomanda si 2 trepte de caldura, putere 60w, dimensiuni 80x150cm se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-KT70 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Asternut cearsaf electric cu incalzire eldom floppi cu telecomanda si 2 trepte de caldura, putere 60w, dimensiuni 80x150cm , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Asternut cearsaf electric cu incalzire eldom floppi cu telecomanda si 2 trepte de caldura, putere 60w, dimensiuni 80x150cm a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Asternut cearsaf electric cu incalzire eldom floppi cu telecomanda si 2 trepte de caldura, putere 60w, dimensiuni 80x150cm

Comanda cu incredere