Brand: MalTec
MLS-ML1E40

Aspirator umed uscat maltec turbovac, putere 1000w, capacitate 40l

499.00 lei

+
Aspirator Umed Uscat MalTec TurboVac, Putere 1000W, Capacitate 40L
Aspirator Umed Uscat MalTec TurboVac, Putere 1000W, Capacitate 40L

Aspiratorul este ideal pentru case, birouri, spații comerciale, depozite, garaje, săli de sport și alte suprafețe care necesită o putere adevbata, precum si dimensiuni reduse ale dispozitivului. A fost fabricat din otel inoxidabil de inalta calitate (INOX). Cele patru roți sunt atașate la bază, facilitând transportul și deplasarea aspiratorului.

Specificatii:
-Maner pentru transport.
-Puterea motorului: 1000 W.
-Capacitate rezervor: 40L.
-Aspirare umed / uscat.
-Lungime furtun + tub: 270 cm.
-Lungime cablu: 4 m.
-Filtru HEPA.
-Rezervor din inox.
-Roți.
-Capete suplimentare.
-Dimensiuni: 44 x 30 x 30 cm.
-Greutate: 11 kg.

Inima aspiratorului este motorul de 1000W, care se află într-un capac ergonomic, ușor de îndepărtat.

Pe capac există si un întrerupător, un mâner și un conector cu un cablu de aprox. 4 metri.

Filtru nu permite mizeriei sa patrunda in interior si astfel sa duca la defectarea dispozitivului. Filtrul este usor demontabil si se poate curata cu apa calda.

Cea mai mare parte a aspiratorului este rezervorul cu o capacitate de 40 de litri din otel inoxidabil (INOX).

4 roti sunt atasate la baza pentru a ficilita deplasarea aspiratorului.

Producator:MalTecCod:MLS6-ML1E40

Poti comanda online produsul Aspirator Umed Uscat MalTec TurboVac, Putere 1000W, Capacitate 40L la pretul de 499lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aspirator umed uscat maltec turbovac, putere 1000w, capacitate 40l , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aspirator umed uscat maltec turbovac, putere 1000w, capacitate 40l poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 499.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aspirator umed uscat maltec turbovac, putere 1000w, capacitate 40l prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 499.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 499.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-ML1E40 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aspirator umed uscat maltec turbovac, putere 1000w, capacitate 40l se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-ML1E40 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aspirator umed uscat maltec turbovac, putere 1000w, capacitate 40l , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aspirator umed uscat maltec turbovac, putere 1000w, capacitate 40l a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aspirator umed uscat maltec turbovac, putere 1000w, capacitate 40l

Comanda cu incredere