Brand: Palmonix
GKW-TAJFUN-1200W

Aspirator tajfun pentru cenusa si praf cu filtru hepa, putere 1200w, capacitate rezervor 25l

190.00 lei

+
Aspirator Tajfun pentru Cenusa si Praf cu Filtru Hepa, Putere 1200W, Capacitate Rezervor 25L
Aspirator Tajfun pentru Cenusa si Praf cu Filtru Hepa, Putere 1200W, Capacitate Rezervor 25L

Aspirator de cenușă cu motor puternic de 1200W. În aspirator există un sac reutilizabil și un filtru HEPA. Ideal pentru îndepărtarea cenușii din șemineuri, grătare și tot felul de particule fine. Are un mâner și roți, deci este ușor de transportat. Capacitatea aspiratorului este de 25 de litri, din oțel inoxidabil.

Specificatii:
-Capacitate: 25 L.
-Filtru: HEPA + filtru de material.
-Putere de 1200 W.
-Tensiune: 220-240 V.
-Frecvența: 50 Hz.
-Lungime cablu alimentare: 3,7 m.
-Lungime furtun aspirator: 200 cm.
-Capat furtun din aluminiu.
-Rezervor din oțel inoxidabil.

Dimensiuni:
-Înălțime: 45 cm.
-Diametru aspirator: 31 cm.
-Diametru furtun: 3,6 cm.
-Lungime cablu alimentare: 3,7 m.
-Lungime furtun din aspirator: 2 m.

Producator:PalmonixCod:GKW-tajfun-1200w

Poti comanda online produsul Aspirator Tajfun pentru Cenusa si Praf cu Filtru Hepa, Putere 1200W, Capacitate Rezervor 25L la pretul de 190lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aspirator tajfun pentru cenusa si praf cu filtru hepa, putere 1200w, capacitate rezervor 25l , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aspirator tajfun pentru cenusa si praf cu filtru hepa, putere 1200w, capacitate rezervor 25l poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 190.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aspirator tajfun pentru cenusa si praf cu filtru hepa, putere 1200w, capacitate rezervor 25l prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 190.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 190.00 lei cat costa produsul cu codul GKW-TAJFUN-1200W nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aspirator tajfun pentru cenusa si praf cu filtru hepa, putere 1200w, capacitate rezervor 25l se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GKW-TAJFUN-1200W atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aspirator tajfun pentru cenusa si praf cu filtru hepa, putere 1200w, capacitate rezervor 25l , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aspirator tajfun pentru cenusa si praf cu filtru hepa, putere 1200w, capacitate rezervor 25l a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aspirator tajfun pentru cenusa si praf cu filtru hepa, putere 1200w, capacitate rezervor 25l

Comanda cu incredere