Brand: Kaminer
MXY-1162

Aspirator profesional vacuum ash cleaner 20l, putere 1200w, filtru hepa

204.00 lei

+
Aspirator Profesional Vacuum ASH Cleaner 20L, Putere 1200W, Filtru HEPA
Aspirator Profesional Vacuum ASH Cleaner 20L, Putere 1200W, Filtru HEPA

Aspirator profesional electric Vacuum ASH Cleaner 20 L, putere 1200W, filtru HEPA, rezervor din otel inoxidabil

SPECIFICAȚII:

-Capacitate rezervor: 20L.
-Putere: 1200W.
-Tensiune: 220-240V - 50Hz.
-Rezervor: oţel inoxidabil.
-Filtrare dublă: Filtrul HEPA și filtrul din material.
-Diametrul interior al țevii de aspirare: 3,5cm.
-Lungimea țevii de aspirare: 2m.
-Lungimea cablului de alimentare: 2m.
-Dimensiunile externe ale aspiratorului: 29x26cm.
-Greutate: 4,7kg.

INCLUS:

- vacuum.
- filtru material.
- filtru HEPA.
- țeavă 2m.
- capăt al conductei din aluminiu.
- 4 roți detașabile.

Producator:KaminerCod:MXY5-1162

Poti comanda online produsul Aspirator Profesional Vacuum ASH Cleaner 20L, Putere 1200W, Filtru HEPA la pretul de 204lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aspirator profesional vacuum ash cleaner 20l, putere 1200w, filtru hepa , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aspirator profesional vacuum ash cleaner 20l, putere 1200w, filtru hepa poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 204.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aspirator profesional vacuum ash cleaner 20l, putere 1200w, filtru hepa prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 204.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 204.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1162 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aspirator profesional vacuum ash cleaner 20l, putere 1200w, filtru hepa se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1162 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aspirator profesional vacuum ash cleaner 20l, putere 1200w, filtru hepa , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aspirator profesional vacuum ash cleaner 20l, putere 1200w, filtru hepa a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aspirator profesional vacuum ash cleaner 20l, putere 1200w, filtru hepa

Comanda cu incredere