Brand: MalTec
MLS-104131

Aspirator profesional umed uscat turbovac cu functie de suflare, putere 1400w, capacitate rezervor 20l

247.00 lei

+
Aspirator Profesional Umed Uscat TurboVac cu Functie de Suflare, Putere 1400W, Capacitate Rezervor 20L
Aspirator Profesional Umed Uscat TurboVac cu Functie de Suflare, Putere 1400W, Capacitate Rezervor 20L

Specificatii tehnice:
-putere motor: 1400W.
-capacitate rezervor: 20L.
-aspirare umed / uscat.
-lungime furtun + teava: 270 cm.
-lungime cablu: 4m.
-rezervor din INOX.
-roți.
-capete suplimentare.
-dimensiuni: 54 x 35 x 35 cm.
-greutate: 6,3 kg.

Aspiratorul este ideal pentru case, birouri, spații comerciale, depozite, garaje, săli de sport și alte suprafețe care necesită o putere suficient de mare si un rezervor mare - 20L. A fost fabricat din oțel inoxidabil de înaltă calitate (INOX). Cele patru roți sunt atașate la bază, facilitând transportul și deplasarea aspiratorului.

Setul include:
-Aspirator TurboVac.
-Un furtun + țeavă formata din 2 piese.
-Un set de capete.
-Sac de hârtie 20L.
-Filtru HEPA.

Inima aspiratorului este motorul de 1400W, care se află într-un capac ergonomic, ușor de îndepărtat. Motorul protejează filtrul SUPER HIGH DENSITY HEPA - Reutilizabil, care nu permite trecerea mizeriei, ceea ce ar duce la defectarea dispozitivului.
Filtrul este ușor demontabil și poate fi curățat sub apă caldă. Rezervor de 20 litri din oțel inoxidabil rezistent (INOX).

Cea mai mare parte a aspiratorului este rezervorul cu o capacitate de 20 de litri din otel inoxidabil - INOX. Durabil și rezistent.

Funcția de suflare. Este suficient să detașați capacul de rezervor și să conectați țevile la evacuare. Functie de suflare poate fi utilă atunci când se aprinde gratarul, se indepartează praful de pe obiectele delicate, etc.

Pe capac există si un întrerupător, un mâner și un conector cu un cablu de 4 metri. Elementele de fixare ale capacului sunt făcute pentru a proteja împotriva rasturnarii conținutului în caz de deschidere accidentală.

Plutitorul amplasat pe motor previne inundarea acestuia, dacă cantitatea de apa este prea mare, de asemenea funcționează și atunci când aspiratorul se răstoarnă.

Filtru HEPA - REUTILIZABIL, este ușor de demontat și poate fi curățat cu apă caldă.

Sacul de hârtie permite golirea ușoară a recipientului. Atunci cand aspirati deseuri umede sau lichide, nu trebuie sa folositi sacul de hartie!

Roțiele ajută la deplasarea cu ușurință a aspiratorului.

Exemple de aplicații:
-Pentru curățarea casei .
-Pentru curățare birouri, ideal pentru colțuri înguste.
-Pentru zonele de depozitare care exista, în mod constant, praf sau murdarie.
-Pentru curățarea sălilor de sport. Etc.

Producator:MalTecCod:MLS6-104131

Poti comanda online produsul Aspirator Profesional Umed Uscat TurboVac cu Functie de Suflare, Putere 1400W, Capacitate Rezervor 20L la pretul de 247lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aspirator profesional umed uscat turbovac cu functie de suflare, putere 1400w, capacitate rezervor 20l , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aspirator profesional umed uscat turbovac cu functie de suflare, putere 1400w, capacitate rezervor 20l poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 247.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aspirator profesional umed uscat turbovac cu functie de suflare, putere 1400w, capacitate rezervor 20l prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 247.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 247.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-104131 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aspirator profesional umed uscat turbovac cu functie de suflare, putere 1400w, capacitate rezervor 20l se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-104131 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aspirator profesional umed uscat turbovac cu functie de suflare, putere 1400w, capacitate rezervor 20l , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aspirator profesional umed uscat turbovac cu functie de suflare, putere 1400w, capacitate rezervor 20l a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aspirator profesional umed uscat turbovac cu functie de suflare, putere 1400w, capacitate rezervor 20l

Comanda cu incredere