Brand: MalTec
MLS-ML3E80

Aspirator profesional umed uscat maltec turbovac, putere 3000w, capacitate 80l

1049.00 lei

+
Aspirator Profesional Umed Uscat MalTec TurboVac, Putere 3000W, Capacitate 80L
Aspirator Profesional Umed Uscat MalTec TurboVac, Putere 3000W, Capacitate 80L

Aspiratorul este ideal pentru curatarea tuturos suprafetelor: depozite, hale industriale, case, birouri, spații comerciale, depozite, garaje, săli de sport, etc. 3 motoare cu o putere totala de 3000W sunt situate in capacul egronomic, usor de demontat.

Specificatii:
-Puterea motorului: 3000 W.
-Capacitate rezervor: 80L.
-Putere aspirare: 20/21 kPa.
-Aspirare umed / uscat.
-Lungime furtun: 175 cm.
-Lungime tub: 150 cm.
-Lungime cablu: 4 m.
-Capete suplimentare.
-Rezervor din inox.
-Greutate: 26.5 kg.

Producator:MalTecCod:MLS6-ML3E80

Poti comanda online produsul Aspirator Profesional Umed Uscat MalTec TurboVac, Putere 3000W, Capacitate 80L la pretul de 1049lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aspirator profesional umed uscat maltec turbovac, putere 3000w, capacitate 80l , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aspirator profesional umed uscat maltec turbovac, putere 3000w, capacitate 80l poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 1049.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aspirator profesional umed uscat maltec turbovac, putere 3000w, capacitate 80l prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 1049.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 1049.00 lei cat costa produsul cu codul MLS-ML3E80 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aspirator profesional umed uscat maltec turbovac, putere 3000w, capacitate 80l se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MLS-ML3E80 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aspirator profesional umed uscat maltec turbovac, putere 3000w, capacitate 80l , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aspirator profesional umed uscat maltec turbovac, putere 3000w, capacitate 80l a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aspirator profesional umed uscat maltec turbovac, putere 3000w, capacitate 80l

Comanda cu incredere