Brand: Adler
ADL-AD 7007

Aspirator cu sac si indicator al umplerii acestuia, clasa energetica a, putere 700w

193.00 lei

+
Aspirator cu sac si indicator al umplerii acestuia, clasa energetica A, putere 700W
Aspirator cu sac si indicator al umplerii acestuia, clasa energetica A, putere 700W

Aspirator cu sac si indicator al umplerii acestuia, clasa energetica A, putere 700W

Un aspirator la îndemână și estetic. Aspira foarte bine grație periei 3D și a periei combinate pentru tapițerie cu o duză de spatii inguste. Ușor de folosit datorită roților flexibile, mânerului ergonomic de transport și a dispozitivului de tragere a cablurilor. Are un sac de praf cu o capacitate de 1,6 litri și, la fel de important, un indicator clar al umplerii sale. Puteți adăuga filtrele interschimbabile și o gamă de lucru de până la 8 metri față de avantajele oferite. Modelul AD 7007 este evaluat pentru versatilitate și utilizare foarte înaltă. Are un motor modern, cu o putere nominală de 700W.

-Putere nominala 700W
-Clasa energetica: A
-Designul modern al motorului oferă o eficiență comparabilă cu 1800W
-Retractor de cablu
-Capacitatea sacului de praf: 1,6 litri
-Maner pentru transportul aspiratorului
-Reglarea puterii de aspirare
-Prie de tapițerie combinată cu duza de spatii ingurste.
-Perie 3D cu peri detașabili
-Țevi de aspirație cu un diametru mărit
-Indicator de umplere a sacului de praf
-Domeniul de aspirație 8m
-Roti moi
-Furtun flexibil
-Filtre schimbabile
-Alimentare de 230V ~ 50Hz

Producator:AdlerCod:ADL7-AD 7007

Poti comanda online produsul Aspirator cu sac si indicator al umplerii acestuia, clasa energetica A, putere 700W la pretul de 193lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aspirator cu sac si indicator al umplerii acestuia, clasa energetica a, putere 700w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aspirator cu sac si indicator al umplerii acestuia, clasa energetica a, putere 700w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 193.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aspirator cu sac si indicator al umplerii acestuia, clasa energetica a, putere 700w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 193.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 193.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 7007 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aspirator cu sac si indicator al umplerii acestuia, clasa energetica a, putere 700w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 7007 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aspirator cu sac si indicator al umplerii acestuia, clasa energetica a, putere 700w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aspirator cu sac si indicator al umplerii acestuia, clasa energetica a, putere 700w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aspirator cu sac si indicator al umplerii acestuia, clasa energetica a, putere 700w

Comanda cu incredere