Brand: ATL
APT-AG149

Aspirator auto portabil turbo performance umed si uscat 100w 12v procleaner

65.00 lei

+
Aspirator Auto Portabil Turbo Performance Umed si Uscat 100W 12V PROCleaner

Aspirator Auto Portabil Turbo Performance Umed si Uscat 100W 12VAspirator auto compact pentru o curatenie impecabila in masina oricand si oriunde.

Se alimenteaza direct de la
bricheta masinii si permite o depozitare usoara si foarte practica a
sacului de strangere a gunoiului, prin constructia sa ergonomica.

Pachetul contine 4 accesorii, fiind foarte practic pentru aspirarea in cele mai ascunse si inaccesibile locuri.

Este accesoriul necesar in orice autovehicul,
fiind eficient la indepartarea cu usurinta a impuritatilor umede si/sau a
celor uscate, astfel asigurand curatenia si confortul in masina
dumneavoastra. Se poate folosi si la umflarea diferitelor articole
gonflabile (saltele, articole de plaja etc).


Volumul recipientului unde se strange mizeria este de aproape 4 litri.

Nu necesita saculeti de colectare. Pompa de aer incorporata poate aspira nu doar resturile si praful, dar si apa.

Fabricat in asa fel inca sa poata fi folosit si ca pompa de aer pentru
umflarea saltelelor de dormit si a altor obiecte gonflabile.

Produsul se fabrica in diverse culori, disponibile in functie de stoc.

Caracteristici Aspirator Auto 12V:

furtun flexibil cu lungime de 1 metru;iesire pentru functia de aspirare;iesire pentru functia de umflare;cablu de alimentare 12V pentru bricheta masinii de 2.8m;accesoriu de umflare;accesoriu pentru spatii inguste;perie pentru accesoriul de spatii inguste;
Filtru de praf detasabil, din material textil, lavabil;

Produs cu certificare CE in conformitate cu directivele europene relevante.


Continut pachet:

1 buc. aspirator;

1 buc. furtun cu lungimea de 1 m;

1 buc. perie pentru tapiterii;

1 duza de aspirare pentru spatii inguste;

1 adaptor pentru umflarea articolelor gonflabile;


Putere: 100W
Sursa de alimentare: 12 V bricheta
Lungimea cablului: 2,8 m
Aspirație Lungime furtun: 1m
Greutate: 848g
Dimensiuni: 22 x 22 x 25cm
Ambalaj in cutie carton

Poti comanda online produsul Aspirator Auto Portabil Turbo Performance Umed si Uscat 100W 12V PROCleaner la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aspirator auto portabil turbo performance umed si uscat 100w 12v procleaner , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aspirator auto portabil turbo performance umed si uscat 100w 12v procleaner poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aspirator auto portabil turbo performance umed si uscat 100w 12v procleaner prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG149 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aspirator auto portabil turbo performance umed si uscat 100w 12v procleaner se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG149 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aspirator auto portabil turbo performance umed si uscat 100w 12v procleaner , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aspirator auto portabil turbo performance umed si uscat 100w 12v procleaner a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aspirator auto portabil turbo performance umed si uscat 100w 12v procleaner

Comanda cu incredere