Brand: ATL
APT-AG148

Aspirator auto portabil 12v, putere 48w

43.00 lei

+
Aspirator Auto Portabil 12V, Putere 48W
Aspirator Auto Portabil 12V, Putere 48W

Un aspirator de mașină nou nou, alimentat de la priza de brichetă de 12V, vă va ajuta să vă mențineți curat.

Caracteristicile produsului:

Universal, usor de folosit si eficient - aspiratorul auto va elimina impuritatile minore din tapițerie auto.
Fabricat din ABS de înaltă calitate, este foarte ușor, și ușor de manevrat în interiorul mașinii.
O duză specială îngustă vă permite să aspirați locuri greu accesibile.
Cablul de 2,8 m oferă o mare comoditate pentru aspirarea și accesul la fiecare colț al fiecărei mașini.
Built-in filtru de polen reutilizabil.
După aspirație, este suficient să goli recipientul - nu trebuie să cumpărați saculete, iar curățarea prin aspirație este foarte economică.
Specificații:

Putere: 48W
Alimentare: Priza de brichetă de 12 volți
Greutate: 437,5 g
Culoare: alb cu cutii de gunoi colorate în diferite culori
În set:

Aspirator auto
Duză de aspirare îngustă
Întregul ambalaj într-o cutie solidă și estetică.

Producator:ATLCod:APT11-AG148

Poti comanda online produsul Aspirator Auto Portabil 12V, Putere 48W la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aspirator auto portabil 12v, putere 48w , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aspirator auto portabil 12v, putere 48w poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aspirator auto portabil 12v, putere 48w prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul APT-AG148 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aspirator auto portabil 12v, putere 48w se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul APT-AG148 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aspirator auto portabil 12v, putere 48w , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aspirator auto portabil 12v, putere 48w a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aspirator auto portabil 12v, putere 48w

Comanda cu incredere