Brand: Mesko
ADL-MS 7033

Aspirator auto portabil 12v mesko, putere 48w procleaner

33.00 lei

+
Aspirator Auto Portabil 12V Mesko, Putere 48W PROCleaner

Aspirator Auto Portabil 12V Mesko, Putere 48WDacă vă place mașina curată în interior, dar nu vă place să plătiți aspirarea profesională de fiecare dată când trebuie să fie aspirată, Mesko MS 7033 ar putea fi soluția pentru dvs.


Deoarece necesită alimentarea cu energie electrică de 12V, puteți să alimentați din priza de brichetă și să utilizați aspiratorul cu ușurință în interiorul mașinii.
Aspiratorul este mic, ușor și foarte util.Putere: 48W


Tensiune 12V


Motor DC


Lungime cablu: 2m
Greutate.: 0,5 kg


Dimensiunile cutiei: 27 x 31 x 43 cm


Bucăți în cutie

Producator:MeskoCod:ADL3-MS 7033

Poti comanda online produsul Aspirator Auto Portabil 12V Mesko, Putere 48W PROCleaner la pretul de 33lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aspirator auto portabil 12v mesko, putere 48w procleaner , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aspirator auto portabil 12v mesko, putere 48w procleaner poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 33.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aspirator auto portabil 12v mesko, putere 48w procleaner prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 33.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 33.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-MS 7033 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aspirator auto portabil 12v mesko, putere 48w procleaner se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-MS 7033 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aspirator auto portabil 12v mesko, putere 48w procleaner , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aspirator auto portabil 12v mesko, putere 48w procleaner a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aspirator auto portabil 12v mesko, putere 48w procleaner

Comanda cu incredere