Brand: Inny
TKG-374-MOV

Ascutitor de cutite cu 3 etape pentru lame max. 5 mm din otel inoxidabil si ceramica, culoare mov

43.00 lei

+
Ascutitor de cutite cu 3 etape pentru lame max. 5 mm din otel inoxidabil si ceramica, culoare Mov
Ascutitor de cutite cu 3 etape pentru lame max. 5 mm din otel inoxidabil si ceramica, culoare Mov

Culoare: Mov.
Produsul este destinat pentru ascuțirea tuturor cuțitelor din oțel inoxidabil și ceramică, precum și a macetelor și lamelor, a căror grosime nu depășește 5 mm. Forma ergonomică și mânerul anti-alunecare asigură confortul și siguranța în timpul utilizării.
Ascuțitorul este foarte eficient și, în același timp, ușor de utilizat - are un sistem de ascuțire în trei etape.
În primul rând, cuțitele sunt pre-tratate pe o lamă de diamant, apoi pe o lamă de carbură și, în final, lustruite pe o lamă de ceramică albă. Trei etape de ascuțire oferă posibilitatea de a ascuți chiar și cuțitele foarte tocit.
Ascuțitorul este echipat cu o bază din cauciuc anti-alunecare și un mâner confortabil, datorită căruia își menține stabilitatea în timpul ascuțitului.

Specificații:
-Ascuțitorul este destinat pentru ascuțirea cuțitelor, chiar și pentru cele cu muchii foarte tocite sau zimțate.
-Elementul de ascuțire mai gros este proiectat pentru îndepărtarea rapidă a unghiului ideal al lamei.
-Elementul ceramic intermediar netezește marginile.
Se utilizează pentru lustruirea finală a muchiei ascuțite.
-Datorită acestor etape, putem obține o lamă foarte ascuțită și perfect netedă.
-Pentru a face ascuțirea sigură și confortabilă, ascuțitorul are o aderență ergonomică, moale, dar fermă, care garantează stabilitatea în timpul ascuțitului.
-Ascuțitorul este fabricat din oțel inoxidabil și plastic.

Producator:InnyCod:TKG2-374-mov

Poti comanda online produsul Ascutitor de cutite cu 3 etape pentru lame max. 5 mm din otel inoxidabil si ceramica, culoare Mov la pretul de 43lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Ascutitor de cutite cu 3 etape pentru lame max. 5 mm din otel inoxidabil si ceramica, culoare mov , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Ascutitor de cutite cu 3 etape pentru lame max. 5 mm din otel inoxidabil si ceramica, culoare mov poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 43.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Ascutitor de cutite cu 3 etape pentru lame max. 5 mm din otel inoxidabil si ceramica, culoare mov prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 43.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 43.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-374-MOV nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Ascutitor de cutite cu 3 etape pentru lame max. 5 mm din otel inoxidabil si ceramica, culoare mov se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-374-MOV atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Ascutitor de cutite cu 3 etape pentru lame max. 5 mm din otel inoxidabil si ceramica, culoare mov , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Ascutitor de cutite cu 3 etape pentru lame max. 5 mm din otel inoxidabil si ceramica, culoare mov a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Ascutitor de cutite cu 3 etape pentru lame max. 5 mm din otel inoxidabil si ceramica, culoare mov

Comanda cu incredere