Brand: Palmonix
TKG-699

Aragaz camping portabil cu 1 arzator, alimentare prin cartus sau butelie gaz gpl

102.00 lei

Aragaz camping portabil cu 1 arzator, alimentare prin cartus sau butelie gaz GPL

Aragaz camping portabil cu 1 arzator, alimentare prin cartus sau butelie gaz GPLUn model popular de aragaz mobil BDZ-155-A cu loc pentru cartușe gaz / cartușe gaz de putere 2,5kW. Unul dintre putinele aragaze camping cu loc + adaptor pentru gaz, o soluție foarte utilă. Ideal pentru toate tipurile de drumetii, camping și evenimente în aer liber.Kitul include un adaptor pentru o sticlă cu gaz.După introducerea cartușului și închiderea clapetei, așezați cursorul în poziția "LOCK" pentru a bloca cartușul atunci când utilizați aragazul. Acesta este compatibil cu majoritatea cartușelor disponibile pe piață. Aragazul funcționează pe cartușe de gaz și un cilindru de gaz, care se poate conecta printr-un furtun la intrarea laterală proeminentă. Înșurubați vârful pe supapa proeminentă laterală.Setul include:
-Aragaz + valiza.
-Adaptor pentru recipientul cu gaz.Specificații:
-Aprinderea piezoelectrică, nu necesită aprindere prin chibrituri sau bricheta.
-Reglare flacără ca la un aragaz normal.
-Protectie la suprapresiune.
-Setul include o carcasa tip valiza de protecție, care permite transportul in siguranta al aragazului.
-Include un capat pentru conectarea aragazului la butelia de gaz!
-Dimensiuni cuptor: 34 x 25 x 7 cm.
-Diametru grătar: 29cm.
-Cel mai mic vas trebuie să aibă cel puțin 11 cm diametru.

Producator:PalmonixCod:TKG10-699

Poti comanda online produsul Aragaz camping portabil cu 1 arzator, alimentare prin cartus sau butelie gaz GPL la pretul de 102lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aragaz camping portabil cu 1 arzator, alimentare prin cartus sau butelie gaz gpl , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aragaz camping portabil cu 1 arzator, alimentare prin cartus sau butelie gaz gpl poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 102.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aragaz camping portabil cu 1 arzator, alimentare prin cartus sau butelie gaz gpl prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 102.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 102.00 lei cat costa produsul cu codul TKG-699 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aragaz camping portabil cu 1 arzator, alimentare prin cartus sau butelie gaz gpl se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul TKG-699 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aragaz camping portabil cu 1 arzator, alimentare prin cartus sau butelie gaz gpl , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aragaz camping portabil cu 1 arzator, alimentare prin cartus sau butelie gaz gpl a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aragaz camping portabil cu 1 arzator, alimentare prin cartus sau butelie gaz gpl

Comanda cu incredere