Brand: Adler
ADL-AD 301

Aparat sandwich maker adler, putere 750w, placi non-aderente, culoare alb

65.00 lei

+
Aparat Sandwich Maker Adler, Putere 750W, Placi Non-Aderente, Culoare Alb
Aparat Sandwich Maker Adler, Putere 750W, Placi Non-Aderente, Culoare Alb

Aparatul va permite prepararea simultană a 2 sandwich-uri care vor fi împărțite în 4 piese triunghiulare. Suprafața neaderenta împiedică lipirea, ceea ce face ca dispozitivul să fie ușor de curățat. Termostatul semnalează o încălzire suficientă a plăcilor și asigură temperatura corectă în timpul procesului de prăjire. Datorită acestui lucru, sandvișurile preparate sunt crocante și aurii. Pentru comoditate, toasterul poate fi stocat într-o poziție verticală.

Specificatii:

-Putere de 750 W;
-Plăcile de încălzire acoperite cu un strat neaderent;
-În același timp, preparați 2 sandwich-uri (4 sandwich-uri triunghiulare);
-Un termostat care menține temperatura optimă pentru prăjirea sandwich-ului;
-Carcasa din plastic;
-Lampa de control termostat indică pregătirea pentru coacere;
-Indicator de alimentare;
-Abilitatea de a-l stoca într-o poziție verticală;
-Alimentare: 230V ~ 50Hz.
-Culoare alb.

Producator:AdlerCod:ADL20-AD 301+B

Poti comanda online produsul Aparat Sandwich Maker Adler, Putere 750W, Placi Non-Aderente, Culoare Alb la pretul de 65lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat sandwich maker adler, putere 750w, placi non-aderente, culoare alb , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat sandwich maker adler, putere 750w, placi non-aderente, culoare alb poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 65.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat sandwich maker adler, putere 750w, placi non-aderente, culoare alb prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 65.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 65.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-AD 301 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat sandwich maker adler, putere 750w, placi non-aderente, culoare alb se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-AD 301 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat sandwich maker adler, putere 750w, placi non-aderente, culoare alb , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat sandwich maker adler, putere 750w, placi non-aderente, culoare alb a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat sandwich maker adler, putere 750w, placi non-aderente, culoare alb

Comanda cu incredere