Brand: Camry
ADL-CR 1130RED

Aparat radio fm in stil retro, culoare rosu

153.00 lei

Aparat radio FM in stil retro, culoare Rosu
Aparat radio FM in stil retro, culoare Rosu

Aparat radio FM in stil retro, dimensiuni 33 x 11.9 x 21cm, culoare Rosu

Un radio unic într-un stil retro exclusivist. Forma clasică și carcasa din lemn îl fac nu numai un radio FM, ci și un ornament care se potrivește cu camera de zi fină și de bun gust. Perfect pentru iubitorii de muzică care asculta programele lor preferate de radio. Frecventa se poate schimba cu ajutorul butoanelor radioului elegant, în interiorul căruia există un receptor modern cu o putere de 9 W, folosind până la 4 intervale de unde radio. Pentru cei plictisiti de gadget-uri miniaturale, acest radio poate fii cadoul perfect.

Interval unde:
- unde lungi LW (150 - 280 kHz)
- unde FM scurte (88 - 108MHz)
- unde medii MW
- unde scurte SW
-Dimensiuni: 33 x 11,9 x 21cm
-Putere: 9W
-Puterea muzică: 2,5 W
-230V ~ 50Hz sursă de alimentare sau baterie: 6 x UM2 (dimensiunea C, LR14)

Producator:CamryCod:ADL7-CR 1130red

Poti comanda online produsul Aparat radio FM in stil retro, culoare Rosu la pretul de 153lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat radio fm in stil retro, culoare rosu , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat radio fm in stil retro, culoare rosu poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 153.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat radio fm in stil retro, culoare rosu prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 153.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 153.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 1130RED nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat radio fm in stil retro, culoare rosu se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 1130RED atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat radio fm in stil retro, culoare rosu , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat radio fm in stil retro, culoare rosu a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat radio fm in stil retro, culoare rosu

Comanda cu incredere