Brand: Camry
ADL-CR 1139B

Aparat radio fm cu afisaj, bluetooth, usb / mp3, aux, rms 5w, culoare albastru

182.00 lei

+
Aparat Radio FM cu afisaj, Bluetooth, USB / MP3, AUX, RMS 5W, culoare Albastru
Aparat Radio FM cu afisaj, Bluetooth, USB / MP3, AUX, RMS 5W, culoare Albastru

Aparat Radio FM cu afisaj, Bluetooth, USB / MP3, AUX, RMS 5W

Aparatul CR1139 este echipat cu tehnologie Bluetooth pentru a ve permite să utilizeati în mod convenabil conexiunea fără fir cu un alt dispozitiv (exemplu: un calculator, smartphone, etc) și să redea muzică de la acesta. Această funcție de bază a fost extinsă prin intermediul unui port USB încorporat și al unei intrări AUX pentru conectarea dispozitivelor cu un cablu. Difuzorul are, de asemenea, o antenă radio care vă permite să ascultați posturile de radio difuzate (FM). Difuzorul Bluetooth funcționează bine atât atunci când ascultați muzică acasă, cât și în călătorii, unde opțiunea de conectare wireless la un telefon mobil poate fi deosebit de atractivă.

-Două difuzoare 3".
-RMS: 5W
-stereo
-Afișaj LCD
-FM radio PLL
-USB / MP3, AUX
-Bluetooth

Producator:CamryCod:ADL7-CR 1139b

Poti comanda online produsul Aparat Radio FM cu afisaj, Bluetooth, USB / MP3, AUX, RMS 5W, culoare Albastru la pretul de 182lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat radio fm cu afisaj, bluetooth, usb / mp3, aux, rms 5w, culoare albastru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat radio fm cu afisaj, bluetooth, usb / mp3, aux, rms 5w, culoare albastru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 182.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat radio fm cu afisaj, bluetooth, usb / mp3, aux, rms 5w, culoare albastru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 182.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 182.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-CR 1139B nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat radio fm cu afisaj, bluetooth, usb / mp3, aux, rms 5w, culoare albastru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-CR 1139B atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat radio fm cu afisaj, bluetooth, usb / mp3, aux, rms 5w, culoare albastru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat radio fm cu afisaj, bluetooth, usb / mp3, aux, rms 5w, culoare albastru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat radio fm cu afisaj, bluetooth, usb / mp3, aux, rms 5w, culoare albastru

Comanda cu incredere