Brand: Mesko
ADL-MS 4462G

Aparat pentru spumat lapte mesko, tija din otel inoxidabil, culoare verde

28.00 lei

+
Aparat pentru Spumat Lapte Mesko, Tija din Otel Inoxidabil, Culoare Verde
Aparat pentru Spumat Lapte Mesko, Tija din Otel Inoxidabil, Culoare Verde

Daca iubiti cappuccino sau latte macchiato, va puteti bucura de pregatirea lor chiar in caminul dvs. Pentru a pregati spuma delicioasa de lapte puteti folosi aparatul nostru. Un dispozitiv foarte usr de utilizat, care se potriveste perfect in mana. Se poate folosi cu lapte rece sau cald, timpul necesar pentru spumare aproximativ 15-20 secunde.

Specificatii:
- tip accesoriu: dispozitiv spumare;
- recomandat pentru latte machiatto, cappuccino, ciocolata calda si milkshake,
- usor de manevrat si curatat;
- tija din otel inoxidabil;

Aparatul functioneaza cu baterii 2xAA (LR06 1,5 V)

Producator:MeskoCod:ADL20-MS 4462g

Poti comanda online produsul Aparat pentru Spumat Lapte Mesko, Tija din Otel Inoxidabil, Culoare Verde la pretul de 28lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat pentru spumat lapte mesko, tija din otel inoxidabil, culoare verde , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat pentru spumat lapte mesko, tija din otel inoxidabil, culoare verde poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 28.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat pentru spumat lapte mesko, tija din otel inoxidabil, culoare verde prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 28.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 28.00 lei cat costa produsul cu codul ADL-MS 4462G nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat pentru spumat lapte mesko, tija din otel inoxidabil, culoare verde se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul ADL-MS 4462G atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat pentru spumat lapte mesko, tija din otel inoxidabil, culoare verde , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat pentru spumat lapte mesko, tija din otel inoxidabil, culoare verde a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat pentru spumat lapte mesko, tija din otel inoxidabil, culoare verde

Comanda cu incredere