Brand: Eldom
LDM-SI500

Aparat pentru spumare lapte eldom, putere 500w, oprire automata, alb/negru

161.00 lei

+
Aparat pentru Spumare Lapte Eldom, Putere 500W, Oprire Automata, Alb/Negru

Aparat pentru Spumare Lapte Eldom, Pueter 500W, Oprire Automata, Alb/NegruUn dispozitiv creat pentru iubitorii de cafea, capuccino sau cacao.
Modelul are o formă simplă și ergonomică. Este fabricat din componente STRIX de înaltă calitate , iar rezervorul de lapte are pereți dubli, care asigură o izolare termică adecvată. Pentru siguranța și comoditatea utilizării dispozitivului, carcasa exterioară a fost acoperită cu un material care nu se încălzește, în timp ce recipientul interior - din oțel inoxidabil - are o acoperire neaderenta . Dispozitivul de spumare este echipat cu o bază rotativă cu picioare anti-alunecare și un capac transparent cu garnitură. Funcționarea dispozitivului este semnalizată de o lampă de control, dar funcționarea acesteia poate fi întreruptă în orice moment prin apăsarea comutatorului.Aparatul încălzește laptele la aproximativ 63 +/- 5 A° C sau spumă până la aproximativ 65 +/- 5 A° C. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați lapte cu un conținut de grăsime de peste 3,0%.Caracteristici:
- Container interior din oțel inoxidabil cu acoperire anti-adezivă
- Suport pivotant cu picioare antiderapante
- Carcasă din material care nu se incalzeste
- Componente STRIX
- Capac transparent cu garnitură
- Oprirea automată
- Comutator cu LED
- Cană cu pereți dubli
- Bază rotativă cu picioare anti-alunecare
- Spumare cu încălzire (150ml) sau încălzire cu amestecare (300ml)
- Putere 500W

2 funcții:

- spumare a laptelui cu încălzire;
- incalzirea laptelui prin agitare;Volum:

- spumare: 150 ml

- încălzire: 300 ml


Producator:

EldomCod:

LDM2-SI500

Poti comanda online produsul Aparat pentru Spumare Lapte Eldom, Putere 500W, Oprire Automata, Alb/Negru la pretul de 161lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat pentru spumare lapte eldom, putere 500w, oprire automata, alb/negru , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat pentru spumare lapte eldom, putere 500w, oprire automata, alb/negru poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 161.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat pentru spumare lapte eldom, putere 500w, oprire automata, alb/negru prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 161.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 161.00 lei cat costa produsul cu codul LDM-SI500 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat pentru spumare lapte eldom, putere 500w, oprire automata, alb/negru se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul LDM-SI500 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat pentru spumare lapte eldom, putere 500w, oprire automata, alb/negru , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat pentru spumare lapte eldom, putere 500w, oprire automata, alb/negru a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat pentru spumare lapte eldom, putere 500w, oprire automata, alb/negru

Comanda cu incredere