Brand: Iso Trade
MXY-1067

Aparat pentru masaj anticelulitic si curatare piele moarta derma roller cu ace

37.00 lei

+
Aparat pentru Masaj Anticelulitic si Curatare Piele Moarta Derma Roller cu Ace

Aparat pentru Masaj Anticelulitic si Curatare Piele Moarta Derma Roller cu AceMESOTERAPIE NEEDĂ ROLLER DERMADerma Roller este un dispozitiv pentru mezoterapia acului. Este perfect pentru a face multe operații corporale - pe față, stomac, fese, coapse, cap, etc.Pe role sunt 540 ace realizate din metal rezistent la coroziune. Îndepărtează perfect cuticula moartă, pielea se va regenera. Este eficient în lupta cu celulita. Ajută la îndepărtarea ridurilor, cicatricilor, vergeturilor, brazdei. Efectele sunt vizibile după prima utilizare!De ce merită să alegeți Derma Roller?- corectează liniile faciale- se regenera intens pentru o lungă perioadă de timp- corectează flexibilitatea și culoarea pielii- reduce ridurile și cicatricile- reduce celulita- reduce pierderile de părCum functioneaza?In timp ce se lipeste, pielea se va regenera, pentru ca starea sa va fi mai buna, iar productia de colagen va fi mai mare.Utilizarea:In conditiile de origine, se foloseste acest dispozitiv nu mai mult de 1 operatie timp de 3 saptamani (reaparitia operatiilor trebuie sa fie macinata la tipul de piele curata: consultatie cu dermatologul). În timpul alegerii cosmeticelor pentru folosirea după îndepărtarea pielii, acordați atenție condiționării individuale (alergii, intoleranță la unele ingrediente) - curtat: consultați cu dermatologul pentru un ajutor care alege cosmeticele potrivite.Avertizare:După utilizare, expunerea prea intensă a pielii la soare nu ar trebui să se întâmple timp de aproximativ o săptămână. (curatati: folositi protectie solara de mare intensitate, de exemplu: 50+) Inainte si dupa fiecare utilizare a dispozitivului, Rola Derma trebuie dezinfectata si pastrata in locuri sterile.1. Sterilizați acele dispozitive2. Folosiți cremă hrănitoare pentru piele și rotiți pielea aproximativ 4-5 ori3. Rotiți pielea cu dispozitivul în mai mult de 3 laturi, de exemplu: sus-jos + stânga-dreapta + diagonalăProducator:Iso TradeCod:MXY11-1067

Poti comanda online produsul Aparat pentru Masaj Anticelulitic si Curatare Piele Moarta Derma Roller cu Ace la pretul de 37lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat pentru masaj anticelulitic si curatare piele moarta derma roller cu ace , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat pentru masaj anticelulitic si curatare piele moarta derma roller cu ace poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 37.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat pentru masaj anticelulitic si curatare piele moarta derma roller cu ace prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 37.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 37.00 lei cat costa produsul cu codul MXY-1067 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat pentru masaj anticelulitic si curatare piele moarta derma roller cu ace se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul MXY-1067 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat pentru masaj anticelulitic si curatare piele moarta derma roller cu ace , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat pentru masaj anticelulitic si curatare piele moarta derma roller cu ace a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat pentru masaj anticelulitic si curatare piele moarta derma roller cu ace

Comanda cu incredere