Brand: Palmonix
GKW-SIP-H01

Aparat pentru facut abdomene cu senzor pentru exercitiu corect

140.00 lei

Aparat pentru Facut Abdomene cu Senzor pentru Exercitiu Corect
Aparat pentru Facut Abdomene cu Senzor pentru Exercitiu Corect

Un dispozitiv pentru exerciții musculare abdominale.
Cu dispozitivul nostru nu sunteți expus la realizarea unor exerciții incorecte, supra-solicitari sau răni, leziuni accidentale. Practicand exercitii cu acest dispozitiv, redati abdomenului aspectul dorit intr-un timp destul de scurt.

Dispozitivul nostru maximizează stimularea musculară prin aranjarea exercițiului într-o poziție perfectă și adăugarea rezistenței prin plasarea picioarelor în benzile flexibile. Senzorul montat cu rază de acțiune vă va spune dacă exercițiul se realizează corect. Fara eforturi inutile! Acum exercitiile perfecte duc la rezultatul dorit! După efectuarea corectă a exercițiului, o sa auziți un "click".

Veți avea un abdomen plat, perfect modelat și musculatura consolidata. Datorită designului brevetat, conturat, gâtul dvs este așezat pe suport în poziția ideală de fiecare dată când faceți exercițiile. Nu vă temeți de suprasarcina și rănire accidentala. Studiile au arătat că dispozitivul nostru oferă o mai bună tensiune musculară abdominală comparativ cu exercițiile fizice obișnuite.

Producator:PalmonixCod:GKW-SIP-H01

Poti comanda online produsul Aparat pentru Facut Abdomene cu Senzor pentru Exercitiu Corect la pretul de 140lei si iti va fi livrat in cel mai scurt timp se partenerii nostrii

Politica de returnare:

Pentru produsele achizitionate on-line/telefonic: Daca doresti sa returnezi produsul Aparat pentru facut abdomene cu senzor pentru exercitiu corect , acesta se poate returna conform O.G. 130/2000 in cazul in care sunteti nemultumit de performantele sau calitatea lui, sau daca constata ca produsul nu corespunde cerintelor tale. Produsul Aparat pentru facut abdomene cu senzor pentru exercitiu corect poate returna, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, in ambalajul original si in aceeasi stare in care a fost receptionat, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Contravaloarea produsului in valoare de 140.00 lei se va returna in maxim 30 de zile calendaristice de la data denuntarii in scris a contractului de catre dumneavoastra. Daca achizitionezi produsul Aparat pentru facut abdomene cu senzor pentru exercitiu corect prin card bancar, banca emitenta poate debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

Conditii generale de returnare:

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Puteti solicita returnarea a 140.00 lei cat costa produsul sau inlocuirea cu unul conform.

Suma de 140.00 lei cat costa produsul cu codul GKW-SIP-H01 nu include cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsul Aparat pentru facut abdomene cu senzor pentru exercitiu corect se poate returna in ambalajul cu care au fost expediate si impreuna cu toate documentele (manual de utilizare, garantie), ambalajul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor sau a accesoriilor produsului cu codul GKW-SIP-H01 atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar SC PROMOTOR SRL nu poate fi facuta raspunzatoare.

SC PROMOTOR SRL poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produsului Aparat pentru facut abdomene cu senzor pentru exercitiu corect , , fara ambalaj si daca produsul este deteriorat pentru readucerea lui la starea initiala, care poate avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.

Costul transportului produsului mai sus mentionat revine in responsabilitatea clientului, conform legii. In cazul in care produsul Aparat pentru facut abdomene cu senzor pentru exercitiu corect a fost achizitionat intr-o perioada in care este in vigoare o oferta de transport gratuit, daca produsul va fi returnat, se va retine din valoarea acestuia costul de expediere suportat initial de SC PROMOTOR SRL. Returnarea produsului se va face pe cheltuiala clientului.

Aparat pentru facut abdomene cu senzor pentru exercitiu corect

Comanda cu incredere